Povezane vesti
"Studije umesto udaje zvučale su kao cvrkut ptica": Ljiljana Blagojević o prelomnom trenutku u karijeri
Mondo 19.03.2024
Ljiljana Blagojević otkrila kako je saopštila majci da je upisala glumu. Ljiljana Blagojević otkrila kako je saopštila majci da je upisala glumu. Karijera naše proslavljene glumice Ljiljane Blagojević (68) traje več nekoliko decenija istim… »
"Majci sam rekla da se udajem, zanemela je, a tek kasnije sam joj priznala šta se desilo" Ljiljana Blagojević o prelomnom…
Kurir 19.03.2024
Karijera naše proslavljene glumice Ljiljane Blagojević traje več nekoliko decenija istim intenzitetom. Svakom novom ulogom ona je iznova potvrđivala da svoj posao radi iz velike ljubavi i da je upravo tako i stigla na akademiju. - Studirala sam… »
Vesti dana »
Biševac: Posle ispunjenja studentskih zahteva, neophodan dijalog sa svima, pa i sa Vučićem
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Prisvojio tuđi "Mercedes" vredan 17,5 miliona dinara i vozio ga po gradu: Podnet optužni predlog protiv muškarca (27) u Beogradu, zaustavili ga saobraćajci
Kurir pre 2 satajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 17 minutajoš 48 povezanih