Povezane vesti
„Moj organizam je sve odbijao, povraćala sam i vodu“: Marija Mikić pričala je o razlozima spontanih pobačaja i borbi za…
Nova 19.03.2024
Pevačica Marija Mikić majka je dvoje dece, a više puta do sada je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo. Naime, pre nego što je na svet donela svoje prvo dete, ćerku Đurđu, imala je nekoliko spontanih pobačaja. „Imala sam trombofiliju, a da nisam… »
"To je bio razlog spontanih pobačaja": Marija Mikić progovorila o zdravstvenom problemu: "Moj organizam je sve odbijao…
Blic 19.03.2024
Pevačica Marija Mikić otkrila je sa kakvim se zdravstvenim problemima suočavala. Kako kaže, upravo to je bio razlog spontanih pobačaja koje je imala pre nego što je rodila ćerku Đurđu. Naime, Marija ima dvoje dece, a sada je priznala da je najpre imala… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Užičani blokirali zlatiborsku magistralu: Pritvor za šestoro uhapšenih u Kosjeriću
Nova pre 3 minutajoš 53 povezane

Jelisejska palata: Makron će imenovati novog premijera u narednim danima
Euronews pre 28 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima, u utorak oblačno u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 32 povezane

Marta Kos očitala bukvicu predsedniku Vučiću zbog izjave u kojoj je vređao evropske parlamentarce
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 20 povezanih