Povezane vesti
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Dnevnik 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Milan Đurić odneo pomoć desetočlanoj porodici koja je u požaru ostala bez krova nad glavom
Telegraf 19.03.2024
"Od danas sam bogatiji za divnе prijatеljе Todora, Tanju, Tеodory, Milеta, Vinka, Zvеzdanu, Tеodora i Tamaru", naveo je gradonačelnik Novog Sada. Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić posеtio jе danas naselje Lеdinci u ovom gradu i uručio pomoć porodici… »
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Kurir 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Vesti dana »
Kako, bre, sa Zvezdom? Bivši fudbaler Partizana zatečen nakon eliminacije šampiona Srbije
Večernje novosti pre 51 minutajoš 11 povezanih
Ivan Bosiljčić na Veliku Gospojinu za dlaku izbegao smrt: "Od tada taj praznik uvažavam kao drugi rođendan"
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Loše vesti se samo nižu: Broj žrtava snažnih buica premašio 400, spasioci "čupaju" ljude zarobljene u tunelu (foto/video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 5 povezanih
Stabilnija situacija na požarištima, Deliblatskoj peščari za vikend preti jak vetar
RTS pre 6 minutajoš 2 povezane