Повезане вести
Градоначелник новог сада Милан Ђурић у лединцима „Богатији сам за дивне пријатеље"
Дневник 19.03.2024
Градоначелник Милан Ђурић посетио је данас Лединце и уручио помоћ породици Обад који су недавно, због пожара, остали без крова над главом и поново се скућили у обновљерном здању. „Од данас сам богатији за дивне пријатеље… »
Милан Ђурић однео помоћ десеточланој породици која је у пожару остала без крова над главом
Телеграф 19.03.2024
"Од данас сам богатији за дивне пријатеље Тодора, Тању, Теодори, Милета, Винка, Звездану, Теодора и Тамару", навео је градоначелник Новог Сада. Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио је данас насеље Лединци у овом граду… »
Градоначелник новог сада Милан Ђурић у лединцима „Богатији сам за дивне пријатеље"
Курир 19.03.2024
Градоначелник Милан Ђурић посетио је данас Лединце и уручио помоћ породици Обад који су недавно, због пожара, остали без крова над главом и поново се скућили у обновљерном здању. „Од данас сам богатији за дивне пријатеље… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 18 минутајош 29 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 58 минутајош 26 повезаних
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 58 минутајош 27 повезаних
САД и Русија биле против Генерална скупштина УН усвојила резолуцију о Чернобиљу: Мења се име града и нуклеарке
Блиц пре 1 сатјош 25 повезаних
Александар Вучић: Још увек нисмо потписали уговор о гасу са Русима, држава ускоро креће у набавку од других страна
Правда пре 42 минутајош 19 повезаних