Povezane vesti
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Dnevnik 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju… »
Milan Đurić odneo pomoć desetočlanoj porodici koja je u požaru ostala bez krova nad glavom
Telegraf 19.03.2024
"Od danas sam bogatiji za divnе prijatеljе Todora, Tanju, Tеodory, Milеta, Vinka, Zvеzdanu, Tеodora i Tamaru", naveo je gradonačelnik Novog Sada. Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić posеtio jе danas naselje Lеdinci u ovom gradu i uručio… »
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Kurir 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 28 minutajoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 4 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 2 satajoš 48 povezanih