Povezane vesti
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Dnevnik 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Milan Đurić odneo pomoć desetočlanoj porodici koja je u požaru ostala bez krova nad glavom
Telegraf 19.03.2024
"Od danas sam bogatiji za divnе prijatеljе Todora, Tanju, Tеodory, Milеta, Vinka, Zvеzdanu, Tеodora i Tamaru", naveo je gradonačelnik Novog Sada. Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić posеtio jе danas naselje Lеdinci u ovom gradu i uručio pomoć porodici… »
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Kurir 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Vesti dana »

Grbović: Vučić represijom ubrzava i podiže cenu svog pada, lojalisti u njegovom okruženju prednjače
Radio sto plus pre 3 minutajoš 33 povezane

Topao septembarski dan, posle oblačnog jutra pretežno sunčano
Glas Zaječara pre 52 minutajoš 18 povezanih

Ispisana istorija na dodeli Emi nagrada: Najmlađi dobitnik ima samo 15 godina, serija osvojila čak 13 trofeja
Mondo pre 57 minutajoš 9 povezanih

Hitna pomoć nije stala: Teška noć u Beogradu, 10 povređenih u saobraćajnim nezgodama
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih