Povezane vesti
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Dnevnik 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Milan Đurić odneo pomoć desetočlanoj porodici koja je u požaru ostala bez krova nad glavom
Telegraf 19.03.2024
"Od danas sam bogatiji za divnе prijatеljе Todora, Tanju, Tеodory, Milеta, Vinka, Zvеzdanu, Tеodora i Tamaru", naveo je gradonačelnik Novog Sada. Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić posеtio jе danas naselje Lеdinci u ovom gradu i uručio pomoć porodici… »
Gradonačelnik novog sada Milan Đurić u ledincima „Bogatiji sam za divne prijatelje"
Kurir 19.03.2024
Gradonačelnik Milan Đurić posetio je danas Ledince i uručio pomoć porodici Obad koji su nedavno, zbog požara, ostali bez krova nad glavom i ponovo se skućili u obnovljernom zdanju. „Od danas sam bogatiji za divne prijatelje Todora, Tanju, Teodory… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 4 satijoš 24 povezane
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Sinod SPC suspendovao mitropolita Justina koji je podržao studente
N1 Info pre 19 minutajoš 20 povezanih
Nastavljaju se blokade puteva, poljoprivrednik o sastanku sa Glamočićem: Ljudi kažu da nikad nisu doživeli takvo poniženje
N1 Info pre 23 minutajoš 19 povezanih