Повезане вести
Градоначелник новог сада Милан Ђурић у лединцима „Богатији сам за дивне пријатеље"
Дневник 19.03.2024
Градоначелник Милан Ђурић посетио је данас Лединце и уручио помоћ породици Обад који су недавно, због пожара, остали без крова над главом и поново се скућили у обновљерном здању. „Од данас сам богатији за дивне пријатеље… »
Милан Ђурић однео помоћ десеточланој породици која је у пожару остала без крова над главом
Телеграф 19.03.2024
"Од данас сам богатији за дивне пријатеље Тодора, Тању, Теодори, Милета, Винка, Звездану, Теодора и Тамару", навео је градоначелник Новог Сада. Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио је данас насеље Лединци у овом граду… »
Градоначелник новог сада Милан Ђурић у лединцима „Богатији сам за дивне пријатеље"
Курир 19.03.2024
Градоначелник Милан Ђурић посетио је данас Лединце и уручио помоћ породици Обад који су недавно, због пожара, остали без крова над главом и поново се скућили у обновљерном здању. „Од данас сам богатији за дивне пријатеље… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 28 минутајош 50 повезаних

Шефица Европске комисије: Косово треба да настави изградњу јаких институција и смањује тензија у земљи
Слободна Европа пре 48 минутајош 50 повезаних

Откривени детаљи разговора Путина и ал-шаре: Ево шта сиријски председник и бивши вођа џихадиста и побуњеника тражи од руског колеге (фото/видео)
Курир пре 2 сатајош 32 повезане

Нови детаљи о случају уцене Вујадина Савића! Нађен ЦД и на њему снимак, ово је следећи корак полиције
Курир пре 17 минутајош 41 повезана