Povezane vesti
Željka Cvijanović: Strašna i skandalozna netrpeljivost koju Bećirović pokazuje prema Srbiji i Srpskoj
Politika 19.03.2024
Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da je strašna i skandalozna netrpeljivost koju Denis Bećirović pokazuje prema Srbiji i Republici Srpskoj. Na pitanje Srne da prokomentariše to što je Bećirović tokom razgovora sa… »
Održavanje 'Vaskršnjeg sabora' RS i Srbije 'podrivanje međunarodnih načela' poručio Bećirović
Slobodna Evropa 19.03.2024
Održavanje "velikog Vaskršnjeg sabora" Srbije i jedne administrativno-teritorijalne jedinice koja se nalazi unutar nezavisne, suverene i nedjeljive države Bosne i Hercegovine, predstavljalo bi podrivanje temeljnih međunarodnih načela koja regulišu… »
Bećirović kazao Šmitu: Neprihvatljivo je održavanje ‘vaskršnjeg sabora’ Srbije i RS
Radio sto plus 19.03.2024
“Međunarodno pravo mora vrediti jednako za sve države Zapadnog Balkana. Održavanje ‘velikog Vaskršnjeg sabora’ Srbije i jedne administrativno-teritorijalne jedinice koja se nalazi unutar nezavisne, suverene i nedeljive države Bosne i… »
Bećirović kazao Šmitu: Neprihvatljivo je održavanje 'vaskršnjeg sabora' Srbije i RS
Novi magazin 19.03.2024
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je danas u Sarajevu visokom predstavniku BiH Kristijanu Šmitu rekao da je najava održavanja "velikog Vaskršnjeg sabora" Srbije i Republike Srpske "apsolutno neprihvatljiva u… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 2 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih