Povezane vesti
(Foto) dobri moji glumci... Za vama ostaju neumrle duhovitosti! Zdravko Šotra predstavio monografiju "Mojih 500 glumaca"
Dnevnik 19.03.2024
BEOGRAD: Predstavljanje monografije reditelja Zdravka Šotre "Mojih 500 glumaca" u izdanju Službenog glasnika i RTS izdavaštva, održano je danas na svečanosti u RTS klubu u Beogradu pred velikim brojem dramskih umetnika. Na događaju su govorili… »
Slušajte sad bombu – Šotra je naše kulturno dobro: Kad Svetlana Bojković, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dovedu…
Nova 19.03.2024
"Glumci, glumci... Čitavog života sam se, i mimo rada, družio sa glumcima, što nije baš uobičajeno za reditelja. Prosto osećam da smo od istog soja... Dobri moji glumci", tim rečima doajen naše režije Zdravko Šotra otvara knjigu "Mojih 500… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje širom Srbije – studentima se pridružili penzioneri, protest kod Ministarstva prosvete
RTS pre 36 minutajoš 61 povezana
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih
Sud delimično izmenio odluku AKS o jednomesečnoj obustavi rada: Advokati će postupati u hitnim slučajevima
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 5 satijoš 16 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 1 minutjoš 64 povezane