Povezane vesti
(Foto) dobri moji glumci... Za vama ostaju neumrle duhovitosti! Zdravko Šotra predstavio monografiju "Mojih 500 glumaca"
Dnevnik 19.03.2024
BEOGRAD: Predstavljanje monografije reditelja Zdravka Šotre "Mojih 500 glumaca" u izdanju Službenog glasnika i RTS izdavaštva, održano je danas na svečanosti u RTS klubu u Beogradu pred velikim brojem dramskih umetnika. Na događaju su govorili glumci… »
Slušajte sad bombu – Šotra je naše kulturno dobro: Kad Svetlana Bojković, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dovedu publiku do…
Nova 19.03.2024
"Glumci, glumci... Čitavog života sam se, i mimo rada, družio sa glumcima, što nije baš uobičajeno za reditelja. Prosto osećam da smo od istog soja... Dobri moji glumci", tim rečima doajen naše režije Zdravko Šotra otvara knjigu "Mojih 500 glumaca". I… »
Vesti dana »

Darko Glišić optužen za napad na novinare KRIK-a zbog izveštaja o imovini
Serbian News Media pre 2 satajoš 11 povezanih

Srbija dobila 51,7 miliona evra od evropske komisije: Posle ratifikacije u Skupštini leže novac predviđen Planom rasta EU za Zapadni Balkan
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Neformalna grupa sudija i tužilaca osudila objavu Informera o sudijama iz Užica
Novi magazin pre 2 satajoš 59 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih