Povezane vesti
„Ja sam tvoja zla kob“: Verbalni rat na relaciji Milanović-Plenković se ne stišava
Nova 19.03.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je kritikovao Ustavni sud, koji, kako kaže, ubija demokratiju, jer zabranjuje govor, a na opasku da je pred tim sudom položio zakletvu nakon izbora za šefa države, odgovorio je da bi to učinio pred krapinskim… »
Nastavlja se rat predsednika i premijera Hrvatske: "Za Plenkovića sam zla kob"
Telegraf 19.03.2024
"Za Plenkovića sam zla kob. Kad imate takve neprijatelje igrate lukavo,ne perfidno", rekao je Zoran Milanović. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je danas kritikovao Ustavni sud, koji, kako kaže, ubija demokratiju, jer zabranjuje govor, a na… »
Vesti dana »

Došli su ljudi na naša vrata i rekli da napustimo kuće: Dramatične slike stižu iz požarom zahvaćene Podgorice - nekoliko porodica već evakuisano, na desetine vatrogasaca i vojnika na terenu (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 7 minutajoš 48 povezanih

RHMZ: Zaječar najtopliji grad u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
NIN pre 56 minutajoš 60 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Razgovarali Putin i Pašinjan: Rusija spremna da pruži podršku odnosu između Jermenije i Azerbejdžana
Sputnik pre 3 satajoš 45 povezanih