Povezane vesti
Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! Partnera krije od svih, a sada otkrila nove detalje: Imala sam druge planove…
Kurir 19.03.2024
Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada po pri put javno progovorila. Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je… »
Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! "u petom sam mesecu, zaslužila sam da se povučem"
Mondo 19.03.2024
Partnera krije od svih, a sada je Katarina Živković otkrila nove detalje o kojima su svi slutili. Partnera krije od svih, a sada je Katarina Živković otkrila nove detalje o kojima su svi slutili. Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom… »
Katarina Živković priznala da je trudna, povlači se iz javnosti: Evo šta je odgovorila na pitanje o ocu bebe
Telegraf 19.03.2024
"Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim", rekla je. Pevačica Katarina Živković napokon je priznala da je trudna, u petom mesecu, gostujući u emisiji "Amidži šou". Naime, na početku emisije Amidžić je čestitao pevčici, nakon čega je… »
Katarina ŽIVKOVIĆ potvrdila vest o trudnoći: Sada otkrila nove detalje - "Imala sam druge planove, ali..."
Večernje novosti 19.03.2024
KATARINA ŽIVKOVIĆ je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada prvi put javno progovorila. Foto: Veljko Jovanović Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a… »
Radost U domu naše poznate pevačice: Katarina Živković je trudna
Večernje novosti 19.03.2024
Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada po pri put javno progovorila. Foto: Novosti Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno… »
Posle srećne vesti o trudnoći, Kaćino priznanje sve rastužilo: Dugo je čekala da zatrudni, a sada…
Svet & Skandal 19.03.2024
Trudnoća Kaće Živković rizična je, pevačica preduzela mere Trudnoća Kaće Živković u poslednjih mesec dana tema je svih medija. Iako nije želela da govori o njoj, bar dok ne prođe prvi trimestar, uspeli smo da saznamo neke detalje vezane za… »
Vesti dana »

Završen protest prosvetara u Čačku: Stigli iz cele Srbije, neki su danima pešačili
Euronews pre 3 minutajoš 30 povezanih

Okupljanje ispred SUP Novi Beograd zbog hapšenja aktivista ispred Skupštine grada (foto)
Blic pre 21 minutajoš 13 povezanih

Tužilaštvo traži da se identifikuju osumnjičeni za nasilje ispred Skupštine Beograda; privedeno više osoba
RTS pre 21 minutajoš 86 povezanih

Ekspertska grupa: "Nije objavljena kompletna dokumentacija", Brnabić: "Ovaj izveštaj je primer neodgovornosti"
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

"Dajte mi pare, pa ću vam odgovoriti": Trener Denvera se ugrizao za jezik zbog Jokića
Mondo pre 21 minutajoš 27 povezanih