Povezane vesti

Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! Partnera krije od svih, a sada otkrila nove detalje: Imala sam druge planove…

Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! Partnera krije od svih, a sada otkrila nove detalje: Imala sam druge planove…

Kurir 19.03.2024
Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada po pri put javno progovorila. Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je… »
Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! "u petom sam mesecu, zaslužila sam da se povučem"

Katarina Živković potvrdila vest o trudnoći! "u petom sam mesecu, zaslužila sam da se povučem"

Mondo 19.03.2024
Partnera krije od svih, a sada je Katarina Živković otkrila nove detalje o kojima su svi slutili. Partnera krije od svih, a sada je Katarina Živković otkrila nove detalje o kojima su svi slutili. Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom… »
Katarina Živković priznala da je trudna, povlači se iz javnosti: Evo šta je odgovorila na pitanje o ocu bebe

Katarina Živković priznala da je trudna, povlači se iz javnosti: Evo šta je odgovorila na pitanje o ocu bebe

Telegraf 19.03.2024
"Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim", rekla je. Pevačica Katarina Živković napokon je priznala da je trudna, u petom mesecu, gostujući u emisiji "Amidži šou". Naime, na početku emisije Amidžić je čestitao pevčici, nakon čega je… »
Katarina ŽIVKOVIĆ potvrdila vest o trudnoći: Sada otkrila nove detalje - "Imala sam druge planove, ali..."

Katarina ŽIVKOVIĆ potvrdila vest o trudnoći: Sada otkrila nove detalje - "Imala sam druge planove, ali..."

Večernje novosti 19.03.2024
KATARINA ŽIVKOVIĆ je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada prvi put javno progovorila. Foto: Veljko Jovanović Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a… »
Radost U domu naše poznate pevačice: Katarina Živković je trudna

Radost U domu naše poznate pevačice: Katarina Živković je trudna

Večernje novosti 19.03.2024
Pevačica Katarina Živković je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada po pri put javno progovorila. Foto: Novosti Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno… »
Posle srećne vesti o trudnoći, Kaćino priznanje sve rastužilo: Dugo je čekala da zatrudni, a sada…

Posle srećne vesti o trudnoći, Kaćino priznanje sve rastužilo: Dugo je čekala da zatrudni, a sada…

Svet & Skandal 19.03.2024
Trudnoća Kaće Živković rizična je, pevačica preduzela mere Trudnoća Kaće Živković u poslednjih mesec dana tema je svih medija. Iako nije želela da govori o njoj, bar dok ne prođe prvi trimestar, uspeli smo da saznamo neke detalje vezane za… »

Vesti dana »