Повезане вести
Трудна Катарина Живковић први пут у јавности! Показала стомачић, па проговорила о оцу детета: Он је...
Стори 20.03.2024
Прве фотографије трудне Катарине Живковић стигле су када и њена званична потврда ових прелепих вести. Наиме, синоћ је током гостовања у емисији „Амиџи шоу” потврдила да је у благословеном стању. Трудна Катарина појавила се у… »
Пријавила нас је за покушај убиства! Катарини и Милици полиција дошла на врата, комшиница за све крива
Мондо 20.03.2024
Катарина Живковић и Милица Тодоровић испричале су како их је комшиница пријавила за покушај убиства. Катарина Живковић и Милица Тодоровић испричале су како их је комшиница пријавила за покушај убиства. Певачице Милица Тодоровић и… »
"Достојанствено се повлачим" Трудна Каћа Живковић сазнала пол бебе открила и највећу жељу која се тиче мистериозног вереника…
Курир 20.03.2024
Певачица Катарина Живковић потврдила је да је у другом стању, а партнера не жели да открије јавности. - Добро сам. После овога се повлачим у илегалу, престајем да радим, посвећујем се себи. Пауза је природна, радујем јој се… »
"Комшиница нас пријавила за покушај убиства": Каћа Живковић и Милица Тодоровић живеле заједно, а због овог им је закуцала…
Блиц 19.03.2024
Певачице Милица Тодоровић и Катарина Каћа Живковић гостовале су заједно у емисији, где су се присетиле једне ситуације када су биле цимерке. Каћа је прво одговарала на кратка питања, а због једног одговора шокирала је све у… »
"Овај мали живот ми је приоритет, то је благослов од бога": Каћа Живковић први пут о трудноћи: Овако певачица изгледа у петом…
Блиц 19.03.2024
Певачица Катарина Каћа Живковић први пут је потврдила вест да је у другом стању. Наиме, певачица је недавно открила да је у емотивној вези већ шест година, а потом се појавила информација да са својим партнером чека прво дете… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро