Povezane vesti

"Ja sam zaustavio severni tok 2" Tramp otkrio da li će napustiti NATO, pod kojim uslovom će braniti Poljsku i šta misli o…

"Ja sam zaustavio severni tok 2" Tramp otkrio da li će napustiti NATO, pod kojim uslovom će braniti Poljsku i šta misli o…

Kurir 20.03.2024
Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da će SAD pod njegovim potencijalnim novim vođstvom ostati u NATO ukoliko se zemlje Evropske unije budu "ophodile pravedno prema Americi". U ekskluzivnom intervjuu koji je dao Najdželu Faražu, voditelju… »
"To danas svi rade, a nju toliko napadaju" Tramp stao u odbranu princeze Kejt, zbog iste stvari su i njega optuživali

"To danas svi rade, a nju toliko napadaju" Tramp stao u odbranu princeze Kejt, zbog iste stvari su i njega optuživali

Kurir 20.03.2024
Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da spor koji je nastao u vezi s izmenjenim fotografijama princeze od Velsa "ne bi trebalo da bude velika stvar" zato što danas "svi menjaju" sopstvene fotografije i istovremeno pozvao javnost da… »
Tramp: Ako pobedim, SAD će sigurno ostati u NATO - sve dok evropske članice budu "igrale fer"

Tramp: Ako pobedim, SAD će sigurno ostati u NATO - sve dok evropske članice budu "igrale fer"

NIN 20.03.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će pod njegovim vođstvom Sjedinjene Države 100 odsto ostati u NATO, sve dok evropske članice budu "igrale fer". U intervjuu sa svojim prijateljem i saveznikom Najdželom Faražom za britanski "GB njuz"… »
Tramp govorio o mogućnosti razgovora sa Putinom, ali i o Kejt Midlton: O čemu su pričali Faraž i republikanski kandidat

Tramp govorio o mogućnosti razgovora sa Putinom, ali i o Kejt Midlton: O čemu su pričali Faraž i republikanski kandidat

Euronews 20.03.2024
Bivši, a možda i budući predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi SAD sa njim na čelu "100 odsto" podržale svoje NATO saveznike dokle god ispunjavaju svoje obaveze, kao i da bi Zapad mogao da pregovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Te… »
Politiko: Intervju Najdžela Faraža sa Trampom otkrio sedam stvari

Politiko: Intervju Najdžela Faraža sa Trampom otkrio sedam stvari

RTV 20.03.2024
VAŠINGTON - Glavni zagovornik izlaska Velike Britanije iz Evropske unije (Bregzita) Najdžel Faraž napravio je intervju sa svojim prijateljem republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom za desničarsku televiziju GB njuz, prenosi Politiko… »
Tramp: Ja sam zaustavio “Severni tok 2”

Tramp: Ja sam zaustavio “Severni tok 2”

Vesti online 20.03.2024
Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da je bio protiv izgradnje gasovoda “Severni tok 2” između Rusije i Nemačke. U ekskluzivnom intervjuu koji je dao Najdželu Faražu, voditelju britanske televizije GB njuz i bivšem lideru Bregzit partije… »
"Platite ako hoćete zaštitu Amerike": Tramp opet šokira: Evropske zemlje ćemo da branimo od Rusije samo pod jednim uslovom

"Platite ako hoćete zaštitu Amerike": Tramp opet šokira: Evropske zemlje ćemo da branimo od Rusije samo pod jednim uslovom

Blic 20.03.2024
Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp ponovio je da će SAD pomoći u zaštiti zemalja NATO-a u slučaju napada iz Rusije samo ako njene evropske članice budu trošile više na odbranu. U intervjuu britanskom listu "Dži-bi njuz", Tramp je napao… »
Tramp ponovo zapretio saveznicima: "Sad ostaju u NATO ako..."

Tramp ponovo zapretio saveznicima: "Sad ostaju u NATO ako..."

Telegraf 20.03.2024
SAD ostaju u NATO ako se zemlje EU pravedno ponašaju prema Americi, rekao je Tramp. Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će SAD ostati u NATO "ako se zemlje EU budu pravedno ponašale prema Americi". U intervjuu za GB news, Tramp je… »
Tramp: SAD će ostati u NATO, sve dok evropske članice budu igrale fer

Tramp: SAD će ostati u NATO, sve dok evropske članice budu igrale fer

Danas 19.03.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će pod njegovim vođstvom Sjedinjene Države 100 odsto ostati u NATO, sve dok evropske članice budu „igrale fer“. U intervjuu sa svojim prijateljem i saveznikom Najdželom Faražom za britanski „GB… »

Vesti dana »