Povezane vesti
"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč
Telegraf 20.03.2024
Bilo je to veliko iznenađenje za Joveljića. Odlično je Dejan Joveljić otvorio novu sezonu u MLS i već je postigao četiri gola za Los Anđeles Galaksi! Međutim, u javnosti je više privukao pažnju zbog toga što je Novak Đoković došao da ga gleda protiv… »
Divac me zvao i rekao "hoće Đoković da te gleda", morao sam da se parkiram! Ispovest srpskog fudbalera koji je zasenio i…
Kurir 20.03.2024
Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se selektoru Draganu Stojkoviću ozbiljno nameće i Dejan Joveljić. Na startu MLS-a je dao četiri gola za LA Galaksi i izjednačen je na vrhu liste strelaca sa Luisom Suarezom. Kaže da… »
Piksi, gledaj ovo! Srbin rešeta kao Luis Suarez, čak je i Novak došao da mu se pokloni! (video)
Mondo 20.03.2024
Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Dejan Joveljić je u strašnoj formi! Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se… »
Vesti dana »
AMSS: Vožnju otežava povremeno jača kiša, slaba vidljivost, moguć sneg u planinskim područjima
Serbian News Media pre 48 minutajoš 37 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 22 povezane
UŽIVO Mediji: Odbrana SAD najozbiljnije probijena; Nosač aviona gađan iz 17 pravaca; Pogođen i F-16
Sputnik pre 38 minutajoš 17 povezanih
Emotivan snimak prvog nastupa Darka Lazića nakon smrti brata Dragana: Evo koju pesmu mu je posvetio - Borio se sa emocijama na bini (video)
Kurir pre 23 minutajoš 15 povezanih
Nastavljeni napadi na Teheran, Iran uzvraća napadima na Izrael i zalivske zemlje
Beta pre 48 minutajoš 11 povezanih