Povezane vesti
"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč
Telegraf 20.03.2024
Bilo je to veliko iznenađenje za Joveljića. Odlično je Dejan Joveljić otvorio novu sezonu u MLS i već je postigao četiri gola za Los Anđeles Galaksi! Međutim, u javnosti je više privukao pažnju zbog toga što je Novak Đoković došao da ga… »
Piksi, gledaj ovo! Srbin rešeta kao Luis Suarez, čak je i Novak došao da mu se pokloni! (video)
Mondo 20.03.2024
Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Dejan Joveljić je u strašnoj formi! Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a… »
Divac me zvao i rekao "hoće Đoković da te gleda", morao sam da se parkiram! Ispovest srpskog fudbalera koji je zasenio i…
Kurir 20.03.2024
Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se selektoru Draganu Stojkoviću ozbiljno nameće i Dejan Joveljić. Na startu MLS-a je dao četiri gola za LA Galaksi i izjednačen je na vrhu liste strelaca sa Luisom Suarezom… »
Vesti dana »
Specijalci tzv. kosovske policije upadaju i pretresaju u Zubinom Potok, čak i u kuće pogrešnih ljudi FOTO
B92 pre 32 minutajoš 19 povezanih
Petrušev za SK: Baš nam je ovo trebalo (VIDEO) Kako je Zvezda priredila „crni petak“ Bajernu (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih
Prve fotografije sa mesta eksplozije na severu KiM: Sve vrvi od policije, Priština tvrdi da je u pitanju terorizam FOTO
Nova pre 32 minutajoš 12 povezanih
Bašar al Asad predao najveći grad bez otpora: Šta se događa u Siriji?
Danas pre 56 minutajoš 11 povezanih