Povezane vesti
"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč
Telegraf 20.03.2024
Bilo je to veliko iznenađenje za Joveljića. Odlično je Dejan Joveljić otvorio novu sezonu u MLS i već je postigao četiri gola za Los Anđeles Galaksi! Međutim, u javnosti je više privukao pažnju zbog toga što je Novak Đoković došao da ga gleda protiv… »
Divac me zvao i rekao "hoće Đoković da te gleda", morao sam da se parkiram! Ispovest srpskog fudbalera koji je zasenio i…
Kurir 20.03.2024
Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se selektoru Draganu Stojkoviću ozbiljno nameće i Dejan Joveljić. Na startu MLS-a je dao četiri gola za LA Galaksi i izjednačen je na vrhu liste strelaca sa Luisom Suarezom. Kaže da… »
Piksi, gledaj ovo! Srbin rešeta kao Luis Suarez, čak je i Novak došao da mu se pokloni! (video)
Mondo 20.03.2024
Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Dejan Joveljić je u strašnoj formi! Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se… »
Vesti dana »

Preokret oko sastanka Putina i Trampa: Oglasila se Bela kuća
Večernje novosti pre 18 minutajoš 57 povezanih

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 9 minutajoš 30 povezanih

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih