Povezane vesti

"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč

"Morao sam da parkiram auto": Srbin otkio kako je reagovao kad je čuo da Đoković dolazi na njegov meč

Telegraf 20.03.2024
Bilo je to veliko iznenađenje za Joveljića. Odlično je Dejan Joveljić otvorio novu sezonu u MLS i već je postigao četiri gola za Los Anđeles Galaksi! Međutim, u javnosti je više privukao pažnju zbog toga što je Novak Đoković došao da ga… »
Piksi, gledaj ovo! Srbin rešeta kao Luis Suarez, čak je i Novak došao da mu se pokloni! (video)

Piksi, gledaj ovo! Srbin rešeta kao Luis Suarez, čak je i Novak došao da mu se pokloni! (video)

Mondo 20.03.2024
Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Srbija ima Aleksandara Mitrovića i Dušana Vlahovića. Ali ne samo njih! Dejan Joveljić je u strašnoj formi! Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a… »
Divac me zvao i rekao "hoće Đoković da te gleda", morao sam da se parkiram! Ispovest srpskog fudbalera koji je zasenio i…

Divac me zvao i rekao "hoće Đoković da te gleda", morao sam da se parkiram! Ispovest srpskog fudbalera koji je zasenio i…

Kurir 20.03.2024
Zaista je konkurencija u špicu reprezentacije Srbije neverovatna, a sada se selektoru Draganu Stojkoviću ozbiljno nameće i Dejan Joveljić. Na startu MLS-a je dao četiri gola za LA Galaksi i izjednačen je na vrhu liste strelaca sa Luisom Suarezom… »

Vesti dana »