Повезане вести
"Морао сам да паркирам ауто": Србин откио како је реаговао кад је чуо да Ђоковић долази на његов меч
Телеграф 20.03.2024
Било је то велико изненађење за Јовељића. Одлично је Дејан Јовељић отворио нову сезону у МЛС и већ је постигао четири гола за Лос Анђелес Галакси! Међутим, у јавности је више привукао пажњу због тога што је Новак Ђоковић… »
Дивац ме звао и рекао "хоће Ђоковић да те гледа", морао сам да се паркирам! Исповест српског фудбалера који је засенио и…
Курир 20.03.2024
Заиста је конкуренција у шпицу репрезентације Србије невероватна, а сада се селектору Драгану Стојковићу озбиљно намеће и Дејан Јовељић. На старту МЛС-а је дао четири гола за ЛА Галакси и изједначен је на врху листе стрелаца са… »
Пикси, гледај ово! Србин решета као Луис Суарез, чак је и Новак дошао да му се поклони! (видео)
Мондо 20.03.2024
Србија има Александара Митровића и Душана Влаховића. Али не само њих! Србија има Александара Митровића и Душана Влаховића. Али не само њих! Дејан Јовељић је у страшној форми! Заиста је конкуренција у шпицу репрезентације… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 4 сатијош 25 повезаних
Језива несрећа код Бање Ковиљаче: Аутомобил смрскан, делови возила разбацани по путу, има повређених (фото)
Курир пре 4 минутајош 20 повезаних
Снабдевање горивом у Србији рекордно: Увезено више него у 2023. и 2024. заједно
Радио 021 пре 2 сатајош 21 повезана