Povezane vesti
"Otišla sam da se tuširam i napipala kvržicu": Anabela Atijas o borbi sa opakom bolešću: "To su stvari koje u svom…
Blic 20.03.2024
Kada je imala 20 godina pevačica Anabela Atijas vodila je tešku borbu sa opakom bolešću, a pre nekoliko godina progovorila je o tome. - Meni se to davno desilo, sa samo 20 godina. Operisana sam u Švedskoj 1995. godine. Imala sam tu sreću da čujem… »
"Imala sam 20 godina kada sam pod tušem napipala kvržicu..." Potresna ispovest Anabele o borbi s rakom dojke
Kurir 20.03.2024
Nacionalni Dan borbe protiv raka dojke, koji je među značajnim datumima Kalendara javnog zdravlja, obeležava se danas, 20. marta. Jedna od javnih ličnosti koja se sa samo 20 godina suočila sa opakom bolešću je pevačica Anabela Atijas (49), koja se… »
Vesti dana »
Studenti odali poštu stradalima, najavili protest za Novu godinu – sve više glumaca pruža podršku (UŽIVO)
Novi magazin pre 11 satijoš 18 povezanih
Prvo državne subvencije, pa onda otkazi: Skoro 300 radnika kineske firme za autodelove otpušteno
Radio 021 pre 9 satijoš 6 povezanih
BiH: Uhapšenom ministru Nešiću danas pozlilo po drugi put, hospitalizovan u Sarajevu
Novi magazin pre 2 satajoš 29 povezanih
Prvih dana 2025. temperatura iznad nule: Kakvo nas vreme očekuje u novogodišnjoj noći?
Zoom UE pre 11 satijoš 22 povezane