Povezane vesti
Stiže nova pomoć države! Jedna grupa građana dobija novac
Mondo 20.03.2024
Isplata socijalnih davanja za februar počinje 20. marta. Isplata socijalnih davanja za februar počinje 20. marta. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas će početi sa isplatom socijalnih davanja za mesec februar. Objavljeno… »
Danas i sutra ležu ove novčane pomoći: Raspoređene u pet grupa, evo ko ih dobija
Telegraf 20.03.2024
Isplata je za februar. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas će početi sa isplatom socijalnih davanja za mesec februar. Evo koje sve pomoći ležu u naredna dva dana: - Novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade i… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Zvezda pregazila Efes, Moneke mislima već na F4; Obradović: "Kada ovako igramo..."
B92 pre 1 satjoš 89 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 23 minutajoš 59 povezanih
Grčki derbi pripao Olimpijakosu, Panatinaikos poražen na domaćem terenu
RTS pre 33 minutajoš 26 povezanih
Kiša pljušti u ovim delovima Srbije: Stiže hladni front, evo kada počinje sneg i gde će padati ledena kiša
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane