Повезане вести
Одржан концерт поводом 100. рођендана Војислава Бубише Симића: Громогласне овације за великана џеза
Телеграф 20.03.2024
"Драго ми је много да сте дошли и испунили целу салу, то је најважније. Овде смо вечерас да се обележи мој 100. рођендан. Хвала вам на томе, а мени је задовољство да слушам вас", нагласио је Бубиша Симић и добио поново аплауз… »
Композитор, диригент и зачетник етно-џеза прославио 100. Рођендан: Концерт у његову част, а ово је животна прича Бубише…
Курир 20.03.2024
У МТС дворани одржан је синоћ концерт Биг бенда РТС, у част стотог рођендана чувеног џез музичара и композитора Војислава Бубише Симића, преноси портал РТС. Чувени џезер, аутор је музике за бројне игране и документарне ТВ… »
„Много ми је драго да сте дошли“: Одржан концерт поводом 100. рођендана Војислава Бубише Симића
Нова 20.03.2024
Биг Бенд РТС-а синоћ је заједно са публиком прославио јубилеј - 100. рођендан великана српског џеза Војислава Бубише Симића, концертом у његовом присуству, на великој сцени Мтс Дворане у Београду. Стогодишњак који је у… »
Вести дана »
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 26 минутајош 46 повезаних
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 26 минутајош 22 повезане