Povezane vesti

Poslastica za kraj regularnog dela sezone

Ritam grada Kg 20.03.2024
Zavesa na prvenstvo Super rukometne lige, pred nastavak u doigravanju polako pada, a na samom kraju rukometašice Radničkog očekuje duel 18.kola sa starim znancima, ekipom Železničara iz Inđije koja već nekoliko sezona pretenduje na sam vrh tabele… »

U centar 20.03.2024
Zavesa na prvenstvo Super rukometne lige, pred nastavak u doigravanju polako pada, a na samom kraju rukometašice Radničkog očekuje duel 18. kola sa starim znancima, ekipom Železničara iz Inđije koja već nekoliko sezona pretenduje na sam vrh tabele… »

Veliki park 20.03.2024
Zavesa na prvenstvo Super rukometne lige, pred nastavak u doigravanju polako pada, a na samom kraju rukometašice Radničkog očekuje duel 18.kola sa starim znancima, ekipom Železničara iz Inđije koja već nekoliko sezona pretenduje na sam vrh tabele… »
ŽRK Radnički: Poslastica za kraj regularnog dela sezone

ŽRK Radnički: Poslastica za kraj regularnog dela sezone

Glas Šumadije 20.03.2024
Rukometašice Radničkog očekuje duel sa ekipom Železničara iz Inđije

Rukometašice Radničkog očekuje duel sa ekipom Železničara iz Inđije

RTK 20.03.2024
Rukometašice Radničkog u subotu 23. marta u hali Jezero očekuje duel 18. kola sa starim znancima, ekipom Železničara. Na samom kraju rukometašice Radničkog očekuje duel 18. kola sa starim znancima, ekipom Železničara iz Inđije koja već nekoliko sezona… »

Vesti dana »