Повезане вести
Певачица се снимала док је певала песму брату који је погинуо, њене речи кидају душу: "Отишла је душа према небу"
Блиц 20.03.2024
Доскорашња такмичарка музичког шоу програма "Звезде Гранда", Милица Костадиновић, пре неколико дана изгубила је брата који је погинуо. Милица се до сада неколико пута охлашавала овим поводом, а сада је објавила потресни снимак… »
"Отишла је душа према небу..." Звезда Гранда отпевала песму за брата који је погинуо, речи кидају душу
Курир 20.03.2024
Млада звезда Гранда Милица Костадиновић објавила је потресни снимак на којем пева Фазлијину песму "Друже мој, а након што јој је пре две ноћи у ужасној саобраћајној несрећи погинуо брат Бојан. "Само ме ти познајеш, мене оног… »
"Летео је 300 метара...": Певачица о саобраћајној несрећи у којој је њен брат погинуо: "Сломљена сам, не престајем да…
Блиц 20.03.2024
Брат певачице која се такмичила у музичком такмичењу "Звезде Гранда", Милице Костадиновић, страдао је на путу из Лознице ка месту Завлака. Двадесетједногодишњи Бојан погинуо је на путу из Лознице ка месту Завлака и на лицу… »
Снимак који јежи! Звезда Гранда се снимала док пева песму за брата који је погинуо, речи су претешке
Телеграф 20.03.2024
Милица је запевала песму Фазлије под називом "Друже мој" Млада звезда Гранда Милица Костадиновић објавила је потресни снимак на којем пева Фазлијину песму "Друже мој, а након што јој је пре две ноћи у ужасној саобраћајној несрећи… »
Вести дана »
Уживо План је пропао; Крив је Зеленски?; Извршени жестоки удари ФОТО
Б92 пре 11 минутајош 19 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 40 минутајош 12 повезаних
Невероватни Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана! Србин наставља да помера границе у НБА, неколико утакмица га дели од историје!
Курир пре 56 минутајош 18 повезаних