Povezane vesti
Iza vesti: Biljana Đorđević
N1 Info 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
Novi magazin 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
N1 Info 20.03.2024
Vesti dana »
Oko 17 miliona ljudi pod upozorenjem zbog požara, delovi Los Anđelesa spaljeni, uništeno hiljade stambenih objekata
RTV pre 57 minutajoš 77 povezanih
Predstavnici prosvetnih sindikata se sastali sa Vučevićem: Dat novi predlog, nije postignut dogovor
NIN pre 2 satajoš 36 povezanih
Rhmz izdao najnovije upozorenje: Ovi delovi Srbije su u riziku zbog padavina, evo gde će pasti čak 25 cm novog snega
Blic pre 6 satijoš 30 povezanih
Inicijativa Most ostaje i sutra ispred RTS-a, traži da Javni servis objektivno informiše o blokadama
Nova pre 2 satajoš 23 povezane