Povezane vesti
Iza vesti: Biljana Đorđević
N1 Info 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
Novi magazin 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
N1 Info 20.03.2024
Vesti dana »
"Nateraću ih da plate" oglasio se Tramp o UN: "Uradiću to za nekoliko minuta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Desetine hiljada građana u Pragu izašle da podrže predsednika Pavela protiv radikala u vladi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana