Povezane vesti
Iza vesti: Biljana Đorđević
N1 Info 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
Novi magazin 20.03.2024
"Od projekta Generalštaba meni je, po pitanju novca, veći problem EXPO", kaže za N1 narodna poslanica "Zeleno-levog fronta" Biljana Đorđević. Pojašnjava da je EXPO gori "po pitanju novca i drugih resursa", ali da je sa davanjem zgrade nekadašnjeg… »
Biljana Đorđević: EXPO je, po pitanju novca, veći problem od projekta Generalštab
N1 Info 20.03.2024
Vesti dana »

Studenti maratonci nastavili put ka Briselu, pešaci ka Novom Sadu; protestne šetnje u više gradova
RTS pre 8 minutajoš 44 povezane

Svi mislili da će padati kiša za Prvi maj, stigla nova prognoza: Sprema se obrt i prava letnja temperatura
Pravda pre 3 satajoš 28 povezanih

Nikola Jokić postigao ono što nije ni veliki Majkl Džordan: Srbin dostigao rekord star preko pola veka
Mondo pre 9 satijoš 27 povezanih

Porastao broj žrtava napada na festivalu u Vankuveru: "Uzdrman je kolektivni osećaj sigurnosti"
Telegraf pre 55 minutajoš 42 povezane

Nezadovoljstvo U realu: Madriđani oštro udarili na sudije posle finala Kupa kralja
Večernje novosti pre 25 minutajoš 39 povezanih