Повезане вести

Цане Партибрејкерс се огласио након што је напустио емисију Оље Бећковић: "Радозналост убија људе"

Цане Партибрејкерс се огласио након што је напустио емисију Оље Бећковић: "Радозналост убија људе"

Телеграф 20.03.2024
Зоран Костић Цане, фронтмен Партибрејкерса, музичар и песник, аутор књиге "Укрштене речи" коју такође не продајем вечерас, али сам је купила да бих се сетила ко је Цане, ко сам ја и ко бих волела да будемо. Хвала што сте дошли… »
Цане партибрејкерс о скандалу у утиску недеље! Напустио студио после расправе с Ољом Бећковић

Цане партибрејкерс о скандалу у утиску недеље! Напустио студио после расправе с Ољом Бећковић

Мондо 20.03.2024
Зоран Костић Цане огласио након напуштања студија и расправе с Ољом Бећковић. Зоран Костић Цане огласио након напуштања студија и расправе с Ољом Бећковић. Рок музичар Зоран Костић Цане нашао се у жижи интересовања након што… »
Сви се питају зашто је Цане напустио „Утисак“, он каже – чачка их тамо где ђаво често буде

Сви се питају зашто је Цане напустио „Утисак“, он каже – чачка их тамо где ђаво често буде

Н1 Инфо 20.03.2024
Радозналост убија људе, одговорио је између осталог Цане на питање зашто је напустио "Утисак недеље". У интервјуу за „Политику“ Зоран Костић Цане је први пут нешто изјавио након што је увређен напустио последњи „Утисак… »
Огласио се Цане након скандала у емисији: Напустио "Утисак недеље" након расправе са Ољом Бећковић, сад поручује…

Огласио се Цане након скандала у емисији: Напустио "Утисак недеље" након расправе са Ољом Бећковић, сад поручује…

Блиц 20.03.2024
Рок музичар Зоран Костић Цане пре неколико дана изашао је из студија емисије "Утисак недеље" непосредно након што је емисија уживо почела. Он је напустио емисију након неспоразума са Ољом Бећковић који се догодио на почетку… »
Огласио се Цане након што је напустио "утисак недеље" Послао поруку која је збунила све: "Чачка их тамо где ђаво често…

Огласио се Цане након што је напустио "утисак недеље" Послао поруку која је збунила све: "Чачка их тамо где ђаво често…

Курир 20.03.2024
Протеклих дана фронтмен Партибрејкерса, музичар и песник Зоран Костић Цане нашао се у центру пажње након што је у недељу вече напустио емисију "Утисак недеље" на самом почетку. Напустио емисију Најбоље гостовање у Утиску… »

Вести дана »