Povezane vesti
Cane Partibrejkers se oglasio nakon što je napustio emisiju Olje Bećković: "Radoznalost ubija ljude"
Telegraf 20.03.2024
Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik, autor knjige "Ukrštene reči" koju takođe ne prodajem večeras, ali sam je kupila da bih se setila ko je Cane, ko sam ja i ko bih volela da budemo. Hvala što ste došli večeras iako me ne… »
Cane partibrejkers o skandalu u utisku nedelje! Napustio studio posle rasprave s Oljom Bećković
Mondo 20.03.2024
Zoran Kostić Cane oglasio nakon napuštanja studija i rasprave s Oljom Bećković. Zoran Kostić Cane oglasio nakon napuštanja studija i rasprave s Oljom Bećković. Rok muzičar Zoran Kostić Cane našao se u žiži interesovanja nakon što je napustio… »
Svi se pitaju zašto je Cane napustio „Utisak“, on kaže – čačka ih tamo gde đavo često bude
N1 Info 20.03.2024
Radoznalost ubija ljude, odgovorio je između ostalog Cane na pitanje zašto je napustio "Utisak nedelje". U intervjuu za „Politiku“ Zoran Kostić Cane je prvi put nešto izjavio nakon što je uvređen napustio poslednji „Utisak nedelje“ na samom… »
Oglasio se Cane nakon skandala u emisiji: Napustio "Utisak nedelje" nakon rasprave sa Oljom Bećković, sad poručuje…
Blic 20.03.2024
Rok muzičar Zoran Kostić Cane pre nekoliko dana izašao je iz studija emisije "Utisak nedelje" neposredno nakon što je emisija uživo počela. On je napustio emisiju nakon nesporazuma sa Oljom Bećković koji se dogodio na početku. Cane do sada nije… »
Oglasio se Cane nakon što je napustio "utisak nedelje" Poslao poruku koja je zbunila sve: "Čačka ih tamo gde đavo često…
Kurir 20.03.2024
Proteklih dana frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane našao se u centru pažnje nakon što je u nedelju veče napustio emisiju "Utisak nedelje" na samom početku. Napustio emisiju Najbolje gostovanje u Utisku nedelje ikada! Cane… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 3 satajoš 24 povezane
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 50 minutajoš 127 povezanih
Goran Ješić nakon izlaska iz pritvora u Novom Sadu za RSE: Pritisak javnosti urodio plodom
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 24 povezane