Повезане вести

Изненадила је све! Ево шта је Арина Сабаленка поручила након што је Константин Кољцов пронађен мртав

Изненадила је све! Ево шта је Арина Сабаленка поручила након што је Константин Кољцов пронађен мртав

Вечерње новости 20.03.2024
Чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) је пронађен мртав у Мајамију, а дан и по после те смрти огласила се друга тенисерка света, Арина Сабаленка. ФОТО: Тањуг/АП Кољцова су до сада сви представљали као момка поменуте… »
Сабаленка се први пут огласила: Срце ми је сломљено

Сабаленка се први пут огласила: Срце ми је сломљено

Спорт клуб 20.03.2024
Арина Сабаленка се први пут огласила после трагедије у којој је преминуо њен дугогодишњи партнер, Константин Колцов. Белоруска тенисерка је одлучила да се ипак такмичи на Мастерсу у Мајамију, тренирала је, али се није… »
Шокантан обрт: Дечко Арине Сабаленке се није убио?!

Шокантан обрт: Дечко Арине Сабаленке се није убио?!

Чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) се, изгледа, није убио - најновије су вести везане за момка друге тенисерке света Арине Сабаленке. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Кољцов се придружио у Мајамију Сабаленки, и најпре је… »
Шокантан обрт и нови детаљи смрти Сабаленкиног дечка: Огласила се бивша супруга хокејаша, није у питању самоубиство?

Шокантан обрт и нови детаљи смрти Сабаленкиног дечка: Огласила се бивша супруга хокејаша, није у питању самоубиство?

Нова 20.03.2024
Цео спортски свет био је шокиран вешћу о смрти Константина Колцова, који је преминуо у Мајамију непосредно пре почетка тениског Мастерса на ком је требало да игра његова девојка Арина Сабаленка. Најпре се мислило да је Колцов… »
Сабаленка игра против најбоље другарице, она причала о самоубиству Колцова: „Знам целу ситуацију, биће непријатно“

Сабаленка игра против најбоље другарице, она причала о самоубиству Колцова: „Знам целу ситуацију, биће непријатно“

Нова 20.03.2024
У другом колу Мастерс у Мајамију ииграће најбоље другарице једна против друге - Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Међутим, њихов меч неће бити тежак само из тог разлога што су ван терена у одличним односима, већ и зато што се… »
"Знам шта се десило, Арина ми је све рекла!" Позната тенисерка причала о смрти Сабаленкиног дечка!

"Знам шта се десило, Арина ми је све рекла!" Позната тенисерка причала о смрти Сабаленкиног дечка!

Мондо 20.03.2024
Дечко Арине Сабаленке пронађен мртав у Мајамију, а огласила се и Паула Бадоса. Дечко Арине Сабаленке пронађен мртав у Мајамију, а огласила се и Паула Бадоса. Белоруска тенисерка Арина Сабаленка донела је одлуку да наступи на… »
Ћути у црнини и игра тенис: Арина Сабаленка 24 часа после смрти дечка на терену!

Ћути у црнини и игра тенис: Арина Сабаленка 24 часа после смрти дечка на терену!

Мондо 20.03.2024
Арина Сабаленка нема намеру да прави паузу. Неће причати са новинарима и играће тенис. Арина Сабаленка нема намеру да прави паузу. Неће причати са новинарима и играће тенис. Само неколико дана након што је њен дечко Константин… »
Тужан призор на терену: Сабаленка први пут у јавности након трагедије (видео)

Тужан призор на терену: Сабаленка први пут у јавности након трагедије (видео)

Друга тенисерка света Арина Сабаленка доживела је велики губитак на дан почетка мастерса у Мајамију, њен дечко, чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) се убио, али она се одлучила на необичан потез. ФОТО: Тањуг/АП… »
Бадоса о самоубиству Колцова: Арина ми рекла шта се десило

Бадоса о самоубиству Колцова: Арина ми рекла шта се десило

Спорт клуб 20.03.2024
Живот понекад заиста задаје најтеже могуће задатке. Баш у таквој ситуацији ће се у другом колу ВТА 1.000 у Мајамију наћи Паула Бадоса. Некада други рекет света из Шпанија, победница јединог врхунског женског турнира у Београду… »

Вести дана »