Povezane vesti
Iznenadila je sve! Evo šta je Arina Sabalenka poručila nakon što je Konstantin Koljcov pronađen mrtav
Večernje novosti 20.03.2024
Čuveni beloruski hokejaš Konstantin Koljcov (42) je pronađen mrtav u Majamiju, a dan i po posle te smrti oglasila se druga teniserka sveta, Arina Sabalenka. FOTO: Tanjug/AP Koljcova su do sada svi predstavljali kao momka pomenute igračice, ali njena… »
Sabalenka se prvi put oglasila: Srce mi je slomljeno
Sport klub 20.03.2024
Arina Sabalenka se prvi put oglasila posle tragedije u kojoj je preminuo njen dugogodišnji partner, Konstantin Kolcov. Beloruska teniserka je odlučila da se ipak takmiči na Mastersu u Majamiju, trenirala je, ali se nije oglašavala pred medijima. Na… »
Šokantan obrt: Dečko Arine Sabalenke se nije ubio?!
Čuveni beloruski hokejaš Konstantin Koljcov (42) se, izgleda, nije ubio - najnovije su vesti vezane za momka druge teniserke sveta Arine Sabalenke. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Koljcov se pridružio u Majamiju Sabalenki, i najpre je do medija stigao… »
Šokantan obrt i novi detalji smrti Sabalenkinog dečka: Oglasila se bivša supruga hokejaša, nije u pitanju samoubistvo?
Nova 20.03.2024
Ceo sportski svet bio je šokiran vešću o smrti Konstantina Kolcova, koji je preminuo u Majamiju neposredno pre početka teniskog Mastersa na kom je trebalo da igra njegova devojka Arina Sabalenka. Najpre se mislilo da je Kolcov, bivši hokejaš i… »
Sabalenka igra protiv najbolje drugarice, ona pričala o samoubistvu Kolcova: „Znam celu situaciju, biće neprijatno“
Nova 20.03.2024
U drugom kolu Masters u Majamiju iigraće najbolje drugarice jedna protiv druge - Arina Sabalenka i Paula Badosa. Međutim, njihov meč neće biti težak samo iz tog razloga što su van terena u odličnim odnosima, već i zato što se Arina u poslednjih… »
Ćuti u crnini i igra tenis: Arina Sabalenka 24 časa posle smrti dečka na terenu!
Mondo 20.03.2024
Arina Sabalenka nema nameru da pravi pauzu. Neće pričati sa novinarima i igraće tenis. Arina Sabalenka nema nameru da pravi pauzu. Neće pričati sa novinarima i igraće tenis. Samo nekoliko dana nakon što je njen dečko Konstantin Koltcov preminuo… »
"Znam šta se desilo, Arina mi je sve rekla!" Poznata teniserka pričala o smrti Sabalenkinog dečka!
Mondo 20.03.2024
Dečko Arine Sabalenke pronađen mrtav u Majamiju, a oglasila se i Paula Badosa. Dečko Arine Sabalenke pronađen mrtav u Majamiju, a oglasila se i Paula Badosa. Beloruska teniserka Arina Sabalenka donela je odluku da nastupi na prestižnom turniru u… »
Tužan prizor na terenu: Sabalenka prvi put u javnosti nakon tragedije (video)
Druga teniserka sveta Arina Sabalenka doživela je veliki gubitak na dan početka mastersa u Majamiju, njen dečko, čuveni beloruski hokejaš Konstantin Koljcov (42) se ubio, ali ona se odlučila na neobičan potez. FOTO: Tanjug/AP Njen partner, bivši… »
Badosa o samoubistvu Kolcova: Arina mi rekla šta se desilo
Sport klub 20.03.2024
Život ponekad zaista zadaje najteže moguće zadatke. Baš u takvoj situaciji će se u drugom kolu VTA 1.000 u Majamiju naći Paula Badosa. Nekada drugi reket sveta iz Španija, pobednica jedinog vrhunskog ženskog turnira u Beogradu, biće pred izuzetno… »
Vesti dana »
Katastrofa u Los Anđelesu: Šest požara guta grad, planula brda na kojima je znak „Holivud“, više od 100.000 ljudi beži iz kuća
Nova pre 27 minutajoš 9 povezanih
Raste broj stradalih u ruskom udaru na Zaporožje; zaseda Kontakt grupa "Ramštajn" za odbranu Ukrajine
RTS pre 22 minutajoš 6 povezanih
Mitropolit Joanikije: Srpski jezik u temeljima Crne Gore i trebalo bi da bude službeni
Telegraf pre 8 satijoš 5 povezanih