Повезане вести
Изненадила је све! Ево шта је Арина Сабаленка поручила након што је Константин Кољцов пронађен мртав
Вечерње новости 20.03.2024
Чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) је пронађен мртав у Мајамију, а дан и по после те смрти огласила се друга тенисерка света, Арина Сабаленка. ФОТО: Тањуг/АП Кољцова су до сада сви представљали као момка поменуте… »
Сабаленка се први пут огласила: Срце ми је сломљено
Спорт клуб 20.03.2024
Арина Сабаленка се први пут огласила после трагедије у којој је преминуо њен дугогодишњи партнер, Константин Колцов. Белоруска тенисерка је одлучила да се ипак такмичи на Мастерсу у Мајамију, тренирала је, али се није… »
Шокантан обрт: Дечко Арине Сабаленке се није убио?!
Чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) се, изгледа, није убио - најновије су вести везане за момка друге тенисерке света Арине Сабаленке. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Кољцов се придружио у Мајамију Сабаленки, и најпре је… »
Шокантан обрт и нови детаљи смрти Сабаленкиног дечка: Огласила се бивша супруга хокејаша, није у питању самоубиство?
Нова 20.03.2024
Цео спортски свет био је шокиран вешћу о смрти Константина Колцова, који је преминуо у Мајамију непосредно пре почетка тениског Мастерса на ком је требало да игра његова девојка Арина Сабаленка. Најпре се мислило да је Колцов… »
Сабаленка игра против најбоље другарице, она причала о самоубиству Колцова: „Знам целу ситуацију, биће непријатно“
Нова 20.03.2024
У другом колу Мастерс у Мајамију ииграће најбоље другарице једна против друге - Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Међутим, њихов меч неће бити тежак само из тог разлога што су ван терена у одличним односима, већ и зато што се… »
"Знам шта се десило, Арина ми је све рекла!" Позната тенисерка причала о смрти Сабаленкиног дечка!
Мондо 20.03.2024
Дечко Арине Сабаленке пронађен мртав у Мајамију, а огласила се и Паула Бадоса. Дечко Арине Сабаленке пронађен мртав у Мајамију, а огласила се и Паула Бадоса. Белоруска тенисерка Арина Сабаленка донела је одлуку да наступи на… »
Ћути у црнини и игра тенис: Арина Сабаленка 24 часа после смрти дечка на терену!
Мондо 20.03.2024
Арина Сабаленка нема намеру да прави паузу. Неће причати са новинарима и играће тенис. Арина Сабаленка нема намеру да прави паузу. Неће причати са новинарима и играће тенис. Само неколико дана након што је њен дечко Константин… »
Тужан призор на терену: Сабаленка први пут у јавности након трагедије (видео)
Друга тенисерка света Арина Сабаленка доживела је велики губитак на дан почетка мастерса у Мајамију, њен дечко, чувени белоруски хокејаш Константин Кољцов (42) се убио, али она се одлучила на необичан потез. ФОТО: Тањуг/АП… »
Бадоса о самоубиству Колцова: Арина ми рекла шта се десило
Спорт клуб 20.03.2024
Живот понекад заиста задаје најтеже могуће задатке. Баш у таквој ситуацији ће се у другом колу ВТА 1.000 у Мајамију наћи Паула Бадоса. Некада други рекет света из Шпанија, победница јединог врхунског женског турнира у Београду… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 19 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 19 минутајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 59 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних