Povezane vesti
Draža Petrović: Brnabić će za Vučića biti idealan predsednik Skupštine – to je „prljav posao“
N1 Info 20.03.2024
Glavni i odgovorni urednik lista "Danas" Dragoljub Draža Petrović izjavio je da će Ana Brnabić biti idealan predsednik Skupštine - onako kako ga vidi Aleksandar Vučić. "Mislim da će ona kao borac za opstanak Vučića na vlasti i istaknuti borac protiv… »
Draža Petrović: Brnabić će za Vučića biti idealan predsednik Skupštine – to je „prljav posao“
Novi magazin 20.03.2024
Glavni i odgovorni urednik lista "Danas" Dragoljub Draža Petrović izjavio je da će Ana Brnabić biti idealan predsednik Skupštine - onako kako ga vidi Aleksandar Vučić. "Mislim da će ona kao borac za opstanak Vučića na vlasti i istaknuti borac protiv… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Ekstremne vremenske pojave danas i tokom vikenda uz visoke temperature, vetar i pljuskove
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 38 povezanih

"Mi smo u ministarstvu šokirani" Ovako su trgovci pokušali da prevare sistem, tražili od dobavljača nove ugovore! Vlada spremna da menja uredbu nedeljno
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih

Gordi o razgovoru direktora UG i Telekoma: Kao u krimi romanu, da imaju dokaz da snimak nije pravi – izašli bi s tim
Cenzolovka pre 1 satjoš 13 povezanih