Povezane vesti
Milanović: Ne mogu mi ništa, imam lukav plan
SEEbiz 20.03.2024
RIJEKA - Predsjednik Republike Zoran Milanović boravi u Rijeci. Posjetio je Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, javnu i znanstvenu ustanovu za obrazovanje neliječničkog zdravstvenog kadra. Nakon toga razgovarao je s novinarima… »
„Grabar Kitarović kao Vegeta u čorbi, u svakom jelu HDZ-a“: Milanović tvrdi da će uskoro biti premijer Hrvatske
Danas 20.03.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović boravi u Rijeci. Posetio je Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Rijeci, javnu i naučnu ustanovu za obrazovanje nemedicinskog zdravstvenog osoblja. Nakon toga, razgovarao je sa novinarima. “Priča sa… »
Zoran Milanović dodaje ulje na vatru: "Sve sam rekao... Ne mogu mi ništa"
Večernje novosti 20.03.2024
PREDSEDNIK Republike Zoran Milanović boravi u Rijeci. Posetio je Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Rijeci, javnu i naučnu ustanovu za obrazovanje nelečničkog zdravstvenog kadra. Nakon toga razgovarao je s novinarima. Foto: EPA - Priča s… »
"Ne mogu mi ništa": Milanović prkosi Ustavnom sudu, poručio da neće poštovati odluku: Biću uskoro budući premijer
Blic 20.03.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji boravi u Rijeci, poručio je da je priča sa Ustavnim sudom danas gotova, a da što se njegovog postupanja i nastupanja tiče, on je, kaže, predsednik Republike i uskoro budući premijer. Odlučio je, međutim… »
Milanović poručio da neće poštovati odluke: Biću uskoro budući premijer
NIN 20.03.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji boravi u Rijeci, poručio je da je priča sa Ustavnim sudom danas gotova, a da što se njegovog postupanja i nastupanja tiče, on je, kaže, predsednik Republike i uskoro budući premijer. Odlučio je, međutim… »
Milanović poručio da neće poštovati odluke: "Biću uskoro budući premijer"
Telegraf 20.03.2024
On je u Rijeci istakao da je upozorenje Ustavnog suda neutemeljno, jer se, kako kaže, u ovakvim slučajevima donose odluke ili rešenja. Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji boravi u Rijeci, poručio je da je priča sa Ustavnim sudom danas gotova… »
Vesti dana »

"Šteta koju je Marinika napravila je velika i posledica je nemanja politike" Vojtehovski: Ovakav gubitak kredibiliteta traži ostavku, vreme je za smenu!
Kurir pre 25 minutajoš 34 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 9 povezanih

Beogradski sindikat podnosi krivičnu prijavu protiv napadača iz Futoga
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih