Povezane vesti
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ – glad, ubijanja i silovanja
Danas 20.03.2024
Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim pogubljenjima. Naši novinari su uspeli da stignu do prve linije fronta nadomak glavnog grada Kartuma. Visoki zvaničnik Ujedinjenih nacija opisao… »
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ - glad, ubijanja i silovanja
Južne vesti 20.03.2024
Dany Abi Khalil / BBC Vozila na razrušenim ulicama Omdurmana uglavnom su vojna Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim pogubljenjima. Naši novinari su uspeli da stignu do prve linije… »
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ - glad, ubijanja i silovanja
BBC News 20.03.2024
Timovi BBC-ja izveštavaju iz razorene prestonice Sudana i prikupljaju svedočanstva o silovanjima i uličnim pogubljenima izbeglica u Čadu. Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim… »
Radio 021 20.03.2024
Timovi BBC-ja izveštavaju iz razorene prestonice Sudana i prikupljaju svedočanstva o silovanjima i uličnim pogubljenima izbeglica u Čadu. Dany Abi Khalil / BBC Vozila na razrušenim ulicama Omdurmana uglavnom su vojna Ljudi zahvaćeni sudanskim… »
Vesti dana »
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 6 satijoš 28 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 9 satijoš 20 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 5 satijoš 25 povezanih