Povezane vesti
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ – glad, ubijanja i silovanja
Danas 20.03.2024
Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim pogubljenjima. Naši novinari su uspeli da stignu do prve linije fronta nadomak glavnog grada Kartuma. Visoki zvaničnik Ujedinjenih nacija opisao… »
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ - glad, ubijanja i silovanja
Južne vesti 20.03.2024
Dany Abi Khalil / BBC Vozila na razrušenim ulicama Omdurmana uglavnom su vojna Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim pogubljenjima. Naši novinari su uspeli da stignu do prve linije… »
Sudan: BBC na prvoj liniji fronta rata „skrivenog od sveta“ - glad, ubijanja i silovanja
BBC News 20.03.2024
Timovi BBC-ja izveštavaju iz razorene prestonice Sudana i prikupljaju svedočanstva o silovanjima i uličnim pogubljenima izbeglica u Čadu. Ljudi zahvaćeni sudanskim građanskim ratom govorili su za BBC o silovanjima, etničkom nasilju i uličnim… »
Radio 021 20.03.2024
Timovi BBC-ja izveštavaju iz razorene prestonice Sudana i prikupljaju svedočanstva o silovanjima i uličnim pogubljenima izbeglica u Čadu. Dany Abi Khalil / BBC Vozila na razrušenim ulicama Omdurmana uglavnom su vojna Ljudi zahvaćeni sudanskim… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 57 minutajoš 17 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana za 2022, 2023. i 2024. godinu
Danas pre 27 minutajoš 17 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 2 minutajoš 13 povezanih

(Uznemirujuće) Dramatični snimci iz Rusije nakon napada: Ljudi kamenicama gađaju dronove, a onda jaka eksplozija
Mondo pre 2 minutajoš 16 povezanih