Povezane vesti

Hitno oglašavanje Marije Kulić! Reagovala nakon što je Darijan postao otac i udarila na ćerku: Zvali su je morski kit…

Hitno oglašavanje Marije Kulić! Reagovala nakon što je Darijan postao otac i udarila na ćerku: Zvali su je morski kit…

Kurir 20.03.2024
Aktuelni učesnik "Elite", Darijan Radomirović, 22. februara napustio je "Elitu" kako bi, na sopstveno insistiranje, DNK analizima utvrdio da li je otac devojčice koju njegova bivša partnerka ne želi da prizna kao njegovu. Danas su stigli rezultati i… »
Učesnik "Elite" dobio dete: Na mrežama osvanula fotografija bebe, evo kog je pola

Učesnik "Elite" dobio dete: Na mrežama osvanula fotografija bebe, evo kog je pola

Blic 20.03.2024
Učesnik "Zadruge 7 - Elite" Luka Majčica dobio je dete, a detaljnije informacije o tome još uvek nisu došle do njega u rijalitiju. Luka je danas, u "Radiju Amneziji" u "Eliti", govorio koliko ga muči što nema podatke o rođenju drugog deteta. Za to… »
Rijaliti učesnik dobio rezultat DNK testa: Izašao iz "Elite", pa mu saopštena važna vest: "Čekao sam taj dan..."

Rijaliti učesnik dobio rezultat DNK testa: Izašao iz "Elite", pa mu saopštena važna vest: "Čekao sam taj dan..."

Blic 20.03.2024
Aktuelni rijaliti učesnik Darijan Radomirović otkrio je da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere. Ova vest je izazvala veliko oduševljenje kod Darijana, koji je konačno dobio… »
Još jedno saznanje o rođenju deteta u rijalitiju! I Luka Majčica postao otac, bivša devojka okačila fotku bebe

Još jedno saznanje o rođenju deteta u rijalitiju! I Luka Majčica postao otac, bivša devojka okačila fotku bebe

Kurir 20.03.2024
Usledila je još jedna ' Radio - Amnezija', Luka Majčica je progovorio o tome koliko ga muči što nema informacije o rođenju drugog deteta o kom se do skoro nije znalo baš ništa Tim povodom, na Instagramu ispratili smo da je njegova bivša devojka… »
Darijan dobio rezultate DNK testa, drugi put postao otac, a onda je usledio Miljanin komentar

Darijan dobio rezultate DNK testa, drugi put postao otac, a onda je usledio Miljanin komentar

Telegraf 20.03.2024
Rijaliti učesnik se vratio danas u Belu kuću sa lepim vestima. Rijaliti učesnik Darijan Radumirović otkrio je da je dobio rezultate DNK testa, te da je upravo on otac male Nere. - Darijane šta se desilo jutros kada si izašao? - upitao je Janjuš. -… »
Darijan je otac deteta! Miljana i on već duže vreme u vezi, a tek sada se otkrila istina: Niko nije mogao ni da zamisli ovo

Darijan je otac deteta! Miljana i on već duže vreme u vezi, a tek sada se otkrila istina: Niko nije mogao ni da zamisli ovo

Kurir 20.03.2024
Darijan Radumirović otkrio je da je dobio rezultate DNK testa, koji idu u njegovu korist i da je upravo on otac Nere. Darijane šta se desilo jutros kada si izašao? - upitao je Janjuš. Čekao sam taj dan u neizvesnosti, danas sam bio u sudu. Dobio sam… »
Učesnik elite saznao rezultat DNK testa Otkriveno da li je otac devojčici za koju je sumnjao da je njegova

Učesnik elite saznao rezultat DNK testa Otkriveno da li je otac devojčici za koju je sumnjao da je njegova

Alo 20.03.2024
Dobio srećne vesti. Darjan Radomirović nedavno je napustio Elitu kako bi otišao na Biološki fakultet zbog uzimanja uzorka za DNK analizu, a sada je saznao da li je otac devojčice. Naime, njega je Janjuš upitao za rezultate. - Darijane šta se desilo… »

Vesti dana »