Povezane vesti
Dobro me nije oterao! Milica novog dečka upoznala na žurci - Prišao mi, a ja ga pitala da li je gej! (video)
Mondo 20.03.2024
Pevačica Milica Todorović opisala kako je proteklo upoznavanje sa sadašnjim partnerom. Pevačica Milica Todorović opisala kako je proteklo upoznavanje sa sadašnjim partnerom Pevačica Milica Todorović odnedavno uživa u vezi sa novim partnerom Lazarom… »
Milica Todorović upoznala sadašnjeg dečka tako što ga je pitala da li je gej! Pevačica otkrila hit priču: Upoznali smo se na...…
Kurir 20.03.2024
Milica Todorović već dva meseca uživa u vezi sa manekenom Lazarom Granićem, a sada je sve šokirala priznanjem kada je rekla da je pomislila da je on gej. Od pevačice smo navikli da je uvek otvorena i direkta, a takva je bila i sada kada je u jednoj… »
Vesti dana »
Brnabićeva: Mišljenje Venecijanske komisije u narednih nekoliko nedelja; Kos: Očekujemo odlaganje primene zakona o pravosuđu
RTS pre 13 minutajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 42 minutajoš 36 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Ubijen još jedan zvaničnik Irana
Mondo pre 38 minutajoš 67 povezanih
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 4 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 5 satijoš 28 povezanih