Povezane vesti

"Odmah sam ga pitala - Da li si gej?": Milica Todorović otkrila hit priču kako je upoznala dečka: "zaprepastio se"

"Odmah sam ga pitala - Da li si gej?": Milica Todorović otkrila hit priču kako je upoznala dečka: "zaprepastio se"

Blic 20.03.2024
Pevačica Milica Todorović pre izvesnog vremena uplovila je u emotivni odnos sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Milica je poznata kao neko ko je uvek o svemu priča otvoreno, a sada je u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila kako je upoznala… »
Dobro me nije oterao! Milica novog dečka upoznala na žurci - Prišao mi, a ja ga pitala da li je gej! (video)

Dobro me nije oterao! Milica novog dečka upoznala na žurci - Prišao mi, a ja ga pitala da li je gej! (video)

Mondo 20.03.2024
Pevačica Milica Todorović opisala kako je proteklo upoznavanje sa sadašnjim partnerom. Pevačica Milica Todorović opisala kako je proteklo upoznavanje sa sadašnjim partnerom Pevačica Milica Todorović odnedavno uživa u vezi sa novim partnerom… »
Milica Todorović upoznala sadašnjeg dečka tako što ga je pitala da li je gej! Pevačica otkrila hit priču: Upoznali smo se…

Milica Todorović upoznala sadašnjeg dečka tako što ga je pitala da li je gej! Pevačica otkrila hit priču: Upoznali smo se…

Kurir 20.03.2024
Milica Todorović već dva meseca uživa u vezi sa manekenom Lazarom Granićem, a sada je sve šokirala priznanjem kada je rekla da je pomislila da je on gej. Od pevačice smo navikli da je uvek otvorena i direkta, a takva je bila i sada kada je u jednoj… »

Vesti dana »