Povezane vesti

Videla sam decu, hvala svima koji su se molili za to! Mihaljica prihvatila poziv CSR: Ovo se čeka da bi joj mališani bili…

Videla sam decu, hvala svima koji su se molili za to! Mihaljica prihvatila poziv CSR: Ovo se čeka da bi joj mališani bili…

Kurir 20.03.2024
Videla sam decu i hvala svim ljudima koji su se molili za to, kao i svim ljudima koji su shvatili da dobar odnos može da reši velike stvari, poručila je Novosađanka Ana Mihaljica, nakon što je konačno videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina… »
"Videla sam decu, hvala svima" Evo šta je potrebno da se Ani Mihaljici vrate sinovi! Advokat: Sve teče po planu

"Videla sam decu, hvala svima" Evo šta je potrebno da se Ani Mihaljici vrate sinovi! Advokat: Sve teče po planu

Mondo 20.03.2024
Novosađanka Ana Mihaljica, konačno je videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina, koji su smešteni u Sigurnu dečiju kuću. Novosađanka Ana Mihaljica, konačno je videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina, koji su smešteni u Sigurnu dečiju… »
Centar za socijalni rad: Ana Mihaljica uspostavila ponovni kontakt sa decom

Centar za socijalni rad: Ana Mihaljica uspostavila ponovni kontakt sa decom

Insajder 20.03.2024
Centar za socijalni rad u Novom Sadu saopštio je da je Ana Mihaljica uspostavila ponovni kontakt sa decom. Kontakt je uspostavljen posle organizovanih protesta , ali i apela Grada Novog Sada da se Ana Mihaljica odazove na razgovor. Kako se navodi… »

Vesti dana »