Povezane vesti
Videla sam decu, hvala svima koji su se molili za to! Mihaljica prihvatila poziv CSR: Ovo se čeka da bi joj mališani bili…
Kurir 20.03.2024
Videla sam decu i hvala svim ljudima koji su se molili za to, kao i svim ljudima koji su shvatili da dobar odnos može da reši velike stvari, poručila je Novosađanka Ana Mihaljica, nakon što je konačno videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina… »
"Videla sam decu, hvala svima" Evo šta je potrebno da se Ani Mihaljici vrate sinovi! Advokat: Sve teče po planu
Mondo 20.03.2024
Novosađanka Ana Mihaljica, konačno je videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina, koji su smešteni u Sigurnu dečiju kuću. Novosađanka Ana Mihaljica, konačno je videla svoje sinove od tri, šest i 10 godina, koji su smešteni u Sigurnu dečiju… »
Centar za socijalni rad: Ana Mihaljica uspostavila ponovni kontakt sa decom
Insajder 20.03.2024
Centar za socijalni rad u Novom Sadu saopštio je da je Ana Mihaljica uspostavila ponovni kontakt sa decom. Kontakt je uspostavljen posle organizovanih protesta , ali i apela Grada Novog Sada da se Ana Mihaljica odazove na razgovor. Kako se navodi… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 8 satijoš 10 povezanih
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 8 satijoš 18 povezanih
Zvezdin Tur de Frans - Mogu li "Crveno-beli" do još jedne pobede u Francuskoj?
Sportske.net pre 2 satajoš 16 povezanih