Povezane vesti
Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije
Moj Novi Sad 20.03.2024
Za predsednicu Narodne Skupštine, nakon tri dana rasprave, izabrana je dosadašnja premijerka i potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić. Od 158 poslanika, koliko je glasalo, "za" je bilo 153, a protiv – njih 5. NIko od prisutnih nije bio… »
Izbor ane Brnabić za predsednicu Skupštine? Kakvu poruku šalju tri burna dana u parlamentu?
Mondo 20.03.2024
Poslanici Skupštine Srbije na nastavku konstitutivne sednice treći dan su nastavili sa međusobnim prepirkama u okviru tačke dnevnog reda koja se odnosi na izbor predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije na nastavku konstitutivne sednice… »
Izbor ane Brnabić za predsednicu Skupštine? Kakvu poruku šalju tri burna dana u parlamentu?
Kurir 20.03.2024
Poslanici Skupštine Srbije na nastavku konstitutivne sednice treći dan su nastavili sa međusobnim prepirkama u okviru tačke dnevnog reda koja se odnosi na izbor predsednika parlamenta. Jedini predloženi kandidat je dosadašnja predsednica Vlade… »
Predsedavajući Skupštine Srbije mimo Poslovnika ne prihvata replike i prijave povrede poslovnika
Radio sto plus 20.03.2024
Na negodovanje poslanika da on na to nema pravo, Radenović je rekao da je on predsedavajući i da to može. “Odlučio sam da ne dajem ove… kako se zove… Imam pravo na to… jer to nema kraja. Ima vremena za to kad budemo izabrali predsednika… »
Vesti dana »
B92.sport skener: Janis odlično spremio derbi - Petrušev i Bolomboj ga odlučili
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
BLOG Blokada tri mosta u Novom Sadu, stiže još biciklista, studenata i građana
N1 Info pre 27 minutajoš 12 povezanih