Povezane vesti

„Ti ne postojiš i nemoj više da nas zoveš“: Vesna Đogani deo detinjstva je provela u Zvečanskoj, a kada je pokušala…

„Ti ne postojiš i nemoj više da nas zoveš“: Vesna Đogani deo detinjstva je provela u Zvečanskoj, a kada je pokušala…

Nova 20.03.2024
Pevačica Vesna Đogani više puta do sada govorila je o svom teškom detinjstvu. Kako je istakla, nju i njenu majku napustio je njen otac, nakon čega su njih dve morale same da se snalaze. „Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika… »
Iza zidova ove trošne kuće krije se najtužnija priča jednog deteta: Vesna Đogani pokazala dom u kome je odrasla

Iza zidova ove trošne kuće krije se najtužnija priča jednog deteta: Vesna Đogani pokazala dom u kome je odrasla

Svet & Skandal 20.03.2024
Kuća Vesne Đogani mala je i zapuštena Pevačica Vesna Đogani odrasla je u veoma teškim životnim okolnostima, ali nikada nije krila odakle je potekla. Ona je u više navrata pričala o svom detinjstvu koje nije bilo sjajno, a isto tako je isticala da… »
Majku upoznala u Zvečanskoj, a za oca ne postoji! Strašna ispovest srpske pevačice - Nikad više nisam htela da ga zovem!

Majku upoznala u Zvečanskoj, a za oca ne postoji! Strašna ispovest srpske pevačice - Nikad više nisam htela da ga zovem!

Mondo 20.03.2024
Vesna Đogani je uspela da se vrati u majčino naručje, a jedan telefonski razgovor s očevom drugom ženom pamti od reči do reči. Vesna Đogani je uspela da se vrati u majčino naručje, a jedan telefonski razgovor s očevom drugom ženom pamti od… »
Vesna Đogani je grcala u suzama dok je pričala o teškom detinjstvu: "Majku upoznala u Zvečanskoj"

Vesna Đogani je grcala u suzama dok je pričala o teškom detinjstvu: "Majku upoznala u Zvečanskoj"

Telegraf 20.03.2024
Priču o svom odrastanju Vesna nikada nije krila. Pevačica Vesna Đogani je svoj privatni život, ali i teške detalje o detinjstvu i odrastanju, potpuno ogolila i sve ispričala javnosti, zbog čega je uvek dobila veliku podršku. Jednom prilikom i sama… »
"U Zvečanskoj sam upoznala majku": Naša pevačica progovorila o velikoj traumi: "Zovem je, a nje nema"

"U Zvečanskoj sam upoznala majku": Naša pevačica progovorila o velikoj traumi: "Zovem je, a nje nema"

Blic 20.03.2024
Pevačica Vesna Đogani, često je pričala o svom teškom detinjstvu, ali i odrstanju bez majke. Priču o svom odrastanju Vesna Đogani nikada nije krila. Jednom prilikom i sama je ispričala kako je rođena iz velike ljubavi, ali da je otac ostavio i da… »
"U Zvečanskoj sam upoznala majku" Naša pevačica nosi ogromnu bol, maćeha joj odbrusila: Ti ne postojiš, nemoj da nas…

"U Zvečanskoj sam upoznala majku" Naša pevačica nosi ogromnu bol, maćeha joj odbrusila: Ti ne postojiš, nemoj da nas…

Kurir 20.03.2024
Pevačica Vesna Đogani, često je pričala o svom teškom detinjstvu, ali i odrstanju bez majke. Priču o svom odrastanju Vesna Đogani nikada nije krila. Jednom prilikom i sama je ispričala kako je rođena iz velike ljubavi, ali da je otac ostavio i da… »

Vesti dana »