Povezane vesti
Žena heroj spasila smrti devetoro dece: Zapalio se autobus pun đaka, ona brzom reakcijom sprečila tragediju: "Proradio mi je…
Blic 20.03.2024
Vozač školskog autobusa iz Luizijane proglašen je herojem nakon što je skočila u akciju i pomogla da devetoro dece izađe iz školskog autobusa pre nego što je vozilo zahvatio plamen. Vozač autobusa Kia Rusev bila je na putu ka svojoj petoj… »
Kad proradi majčinski instinkt: Hrabra vozačica autobusa spasla devetoro dece paklene smrti
Telegraf 20.03.2024
"Proradio mi je majčinski instinkt. Imam dete, pa sam razmišljala o tim klincima kao o svojoj deci", rekla je hrabra Kia. Vozačica školskog autobusa iz Luizijane proglašena je herojem nakon što je brzo reagovala i izvukla devetoro dece iz autobusa… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTV pre 57 minutajoš 43 povezane
Uhapšena četiri pripadnika kriminalne grupe: Pripremali ubistvo; Policija hitno reagovala
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih