Povezane vesti
Umrla mi je na rukama, ostao sam beskućnik! Teška priča našeg glumca: Ćerka ima istu sudbinu
Mondo 20.03.2024
Slaviša Čurović retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je pred kamerama kroz suze otkrio sve o tragediji koja mu je obležila život. Slaviša Čurović retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je pred kamerama kroz suze otkrio sve o… »
"Majka mi je umrla na rukama, ostao sam beskućnik": Srpski glumac o bolnoj temi, knedla mu je stala u grlu: "Moja ćerka ima…
Blic 20.03.2024
Glumac i voditelj Slaviša Čurović ne voli preterano da se eksponira u medijima i priča o privatnom životu. Međutim, jednom prilikom smogao je snage da progovori o bolnoj temi. Naime, glumac se pre nešto manje od deceniju suočio sa velikom životom… »
Vesti dana »
Bujične poplave na granici Nepala i Tibeta odnele više od 150 života, stotine turista vodi se kao nestalo
Insajder pre 22 minutajoš 46 povezanih
Trener Hetafea zagrmeo pred revanš sa Partizanom: Crno-beli imaju kvalitet da odigraju odličnu utakmicu pred krcatim tribinama
Kurir pre 13 minutajoš 38 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih