Povezane vesti
Umrla mi je na rukama, ostao sam beskućnik! Teška priča našeg glumca: Ćerka ima istu sudbinu
Mondo 20.03.2024
Slaviša Čurović retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je pred kamerama kroz suze otkrio sve o tragediji koja mu je obležila život. Slaviša Čurović retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je pred kamerama kroz suze otkrio… »
"Majka mi je umrla na rukama, ostao sam beskućnik": Srpski glumac o bolnoj temi, knedla mu je stala u grlu: "Moja ćerka ima…
Blic 20.03.2024
Glumac i voditelj Slaviša Čurović ne voli preterano da se eksponira u medijima i priča o privatnom životu. Međutim, jednom prilikom smogao je snage da progovori o bolnoj temi. Naime, glumac se pre nešto manje od deceniju suočio sa velikom životom… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 53 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 23 minutajoš 22 povezane

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane