Povezane vesti
Rijaliti zvezda ključni svedok protiv masovnog ubice! Uroš Blažić mu najavio krvavi pir, pa posle samo 6 minuta počeo da ubija!…
Kurir 20.03.2024
"Sedam u kola, idem da pravim masakr", napisao je Blažić 4. maja prošle godine u 21.14 sati Nikoli Đorđeviću, da bi već u 21.20 počinio prvo od devet ubistava i 12 ranjavanja u Duboni i Malom Orašju. Rijaliti zvezda Nikola Đorđević, bivši dečko pevačice… »
Rijaliti zvezda je glavni svedok protiv ubice iz Mladenovca! Najavio mu masakr i počeo da ubija 6 minuta kasnije
Mondo 20.03.2024
Nikola Đorđević, rijaliti zvezda, dobio je 4. maja 2023. godine poruku od U.B. da će napraviti masakr. Nikola Đorđević, rijaliti zvezda, dobio je 4. maja 2023. godine poruku od U.B. da će napraviti masakr. U.B. (21) iz Dubone je 4. maja 2023. godine ubio… »
Vesti dana »
Rektor Đokić održao sastanak sa dekanima beogradskih fakulteta
Nedeljnik pre 10 satijoš 10 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 10 povezanih
Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki
Ist media pre 7 satijoš 7 povezanih
„Nacrt zakona usvojen, ali nije javno objavljen, ne znamo kako izgleda“: Protest roditelja-negovatelja ispred Vlade
Danas pre 5 satijoš 23 povezane
Astronautkinja Misije Artemis Dva na putovanju ka Mesecu zasukala rukave i popravila WC
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih