Povezane vesti
Gnusna odbrana instruktora jahanja! Terete ga da je silovao učenice, a on šokirao u sudu: Poljubio sam je... Da je…
Kurir 21.03.2024
U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje instruktoru jahanja Milošu Đ. koji se tereti da je seksualno zlostavljao i silovao polaznice svoje škole, od kojih su neke bile maloletne, a ročište je prošlo u napetoj atmosferi jer se okrivljeni… »
"Poljubio me je u usta i rekao da će da me vaćari": Žrtva instruktora jahanja ispričala jezive detalje zlostavljanja, on…
Blic 20.03.2024
Miloš Đukić (68), kaskader i učitelj jahanja optužen za silovanje sedam polaznica svoje škole, od kojih je pet bilo maloletno, danas se u Višem sudu u Beogradu suočio sa poslednjom žrtvom koja je do detalja opisala kroz šta je prolazila od… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ušli u zgradu Rektorata, u toku blokada: „Nećemo da ćutimo dok nas tuku policija i njihovi batinaši“
Nova pre 20 minutajoš 22 povezane
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 5 satijoš 18 povezanih
UŽIVO Ponovo otvoren Notr Dam: Evo kako izgleda čuvena katedrala prvi put nakon požara VIDEO
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
Krvavi obračun u Ljubljani: Pronađen izrešetan muškarac, sumnja se na pripadnika kavačkog klana
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih