Повезане вести
Судија: Тужилаштво да затражи наставак Скај разговора, имам осећај да ће се појавити и Оскар
Н1 Инфо 21.03.2024
Тужилаштво за организовани криминал треба да затражи наставак Скај разговора, посебно из времена доношења одлуке већа Врховног касационог суда, јер имам снажан осећај да ће се ту негде појавити лице које у разговорима… »
Судија: Тужилаштво да затражи наставак Скај разговора, имам осећај да ће се појавити и Оскар
Нови магазин 21.03.2024
Тужилаштво за организовани криминал треба да затражи наставак Скај разговора, посебно из времена доношења одлуке већа Врховног касационог суда, јер имам снажан осећај да ће се ту негде појавити лице које у разговорима… »
Судија Лукић „нацртао“ истрагу о Оскару, сада је на потезу тужилаштво
Нова 21.03.2024
Судија Милимир Лукић, човек на кога је криминална група Дарка Шарића покушала да изврши притисак уочи пресуде против нарко-боса, у ауторском тексту за "Радар" говорио је о целом случају, али и о извесном Оскару који се на Скају… »
Петрушић: На чело парламента постављена особа која ће нервирати и позицију и опозицију – у СНС нико не воли Брнабић
Нови магазин 21.03.2024
Новинарка недељника Радар Сандра Петрушић, коментаришући јучерашњи избор Ане Брнабић за председницу Скупштине, каже да је парламент добио председницу какву заслужује. „До сада јој је био задатак да нервира противнике СНС, а не… »
Петрушић: На чело парламента постављена особа која ће нервирати и позицију и опозицију – у СНС нико не воли Брнабић
Н1 Инфо 21.03.2024
Новинарка недељника Радар Сандра Петрушић, коментаришући јучерашњи избор Ане Брнабић за председницу Скупштине, каже да је парламент добио председницу какву заслужује. „До сада јој је био задатак да нервира противнике СНС, а не… »
Вести дана »
Квар изазвао несрећу? Наложена обдукција страдалог пилота у Црној Гори
Курир пре 2 сатајош 2 повезане
Европска земља почела нагло да се наоружава Јача источно крило НАТО-а: уложили велики новац у одбрану
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Британска морнарица 3 дана пратила руску подморницу у Ламаншу: Лов на Црвени октобар
Телеграф пре 4 сатијош 4 повезане