Povezane vesti

Sabalenka raskinula sa dečkom pre njegove smrti: Novi detalj o samoubistvu hokejaša

Sabalenka raskinula sa dečkom pre njegove smrti: Novi detalj o samoubistvu hokejaša

Telegraf 21.03.2024
Beloruska teniserka saopštila da ona i nesrećni hokejaš nisu bili više zajedno, ali i da joj je srce slomljeno. Smrt bivšeg hokejaša Konstantina Kolcova, koji je bio u emotivnoj vezi sa jednom od najboljih teniserki sveta, Arinom Sabalenkom, jedna… »
Arina Sabalenka: „Smrt mog bivšeg dečka Konstantina Kolcova je nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno"

Arina Sabalenka: „Smrt mog bivšeg dečka Konstantina Kolcova je nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno"

BBC News 21.03.2024
Jedna od najboljih teniserki sveta šokirana iznenadnom smrću njenog bivšeg dečka, igrača hokeja na ledu. Arina Sabalenka, jedna od najboljih teniserki sveta, izjavila je da joj je „srce slomljeno" zbog iznenadne smrti njenog bivšeg dečka… »
Sabalenka: Srce mi je slomljeno zbog smrti Konstantina Kolcova

Sabalenka: Srce mi je slomljeno zbog smrti Konstantina Kolcova

Radio sto plus 21.03.2024
Bivši hokejaš Kolcov umro je u ponedeljak u 42. godini u Majamiju, a policija je navela da je uzrok smrti samoubistvo. “Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija i s obzirom da više nismo zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas da poštujete moju… »
Arina Sabalenka: „Smrt mog bivšeg dečka Konstantina Kolcova je nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno“

Arina Sabalenka: „Smrt mog bivšeg dečka Konstantina Kolcova je nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno“

Danas 21.03.2024
Arina Sabalenka, jedna od najboljih teniserki sveta, izjavila je da joj je „srce slomljeno“ zbog iznenadne smrti njenog bivšeg dečka, 42-godišnjeg Konstantina Kolcova. Kolcov, nekadašnji igrač hokeja na ledu, preminuo je u ponedeljak, 18. marta u… »

Radio 021 21.03.2024
Jedna od najboljih teniserki sveta šokirana iznenadnom smrću njenog bivšeg dečka, igrača hokeja na ledu. Getty Images Konstantin Kolcov je odigrao 62 utakmice za belorusku reprezentaciju Arina Sabalenka, jedna od najboljih teniserki sveta, izjavila… »

Južne vesti 21.03.2024
Getty Images Konstantin Kolcov je odigrao 62 utakmice za belorusku reprezentaciju Arina Sabalenka, jedna od najboljih teniserki sveta, izjavila je da joj je „srce slomljeno" zbog iznenadne smrti njenog bivšeg dečka, 42-godišnjeg Konstantina Kolcova… »

Vesti dana »