Повезане вести

Сабаленка раскинула са дечком пре његове смрти: Нови детаљ о самоубиству хокејаша

Сабаленка раскинула са дечком пре његове смрти: Нови детаљ о самоубиству хокејаша

Телеграф 21.03.2024
Белоруска тенисерка саопштила да она и несрећни хокејаш нису били више заједно, али и да јој је срце сломљено. Смрт бившег хокејаша Константина Колцова, који је био у емотивној вези са једном од најбољих тенисерки света, Арином… »
Сабаленка: Срце ми је сломљено због смрти Константина Колцова

Сабаленка: Срце ми је сломљено због смрти Константина Колцова

Радио сто плус 21.03.2024
Бивши хокејаш Колцов умро је у понедељак у 42. години у Мајамију, а полиција је навела да је узрок смрти самоубиство. “Константинова смрт је незамислива трагедија и с обзиром да више нисмо заједно, срце ми је сломљено. Молим… »
Арина Сабаленка: „Смрт мог бившег дечка Константина Колцова је незамислива трагедија, срце ми је сломљено"

Арина Сабаленка: „Смрт мог бившег дечка Константина Колцова је незамислива трагедија, срце ми је сломљено"

Јужне вести 21.03.2024
Гетти Имагес Константин Колцов је одиграо 62 утакмице за белоруску репрезентацију Арина Сабаленка, једна од најбољих тенисерки света, изјавила је да јој је „срце сломљено" због изненадне смрти њеног бившег дечка, 42-годишњег… »
Арина Сабаленка: „Смрт мог бившег дечка Константина Колцова је незамислива трагедија, срце ми је сломљено“

Арина Сабаленка: „Смрт мог бившег дечка Константина Колцова је незамислива трагедија, срце ми је сломљено“

Данас 21.03.2024
Арина Сабаленка, једна од најбољих тенисерки света, изјавила је да јој је „срце сломљено“ због изненадне смрти њеног бившег дечка, 42-годишњег Константина Колцова. Колцов, некадашњи играч хокеја на леду, преминуо је у… »

Вести дана »