Povezane vesti
Čumetov bratanac kog traži policija i ranije pravio probleme: Poznat po druženju sa Šijanom, Cecinim sinom i braćom Hofman…
Kurir 21.03.2024
Nikola Buha (31) iz Surčina, za kojim je policija raspisala potragu zbog sumnje da je početkom marta pretukao i posekao po vratu muškarca B. D. (35), inače je sin Novaka Buhe, starijeg brata prvog svedoka-saradnika u Srbiji Ljubiše Buhe Čumeta, a i… »
Raspisana potraga za Nikolom Buhom iz Surčina: Sumnja se da je pretukao i posekao muškarca po vratu i preponama
Blic 21.03.2024
Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina koji se sumnjiči da je, početkom marta, pretukao i posekao po vratu muškarca B.D. (35). Povređeni je 9. marta ove godine sam došao u policiju u Surčinu. Nezvanično, on je rekao da ga… »
Raspisana potraga za Buhom iz Surčina! Sumnjiči se za krvav zločin!
Mondo 21.03.2024
Nikola Buha je sin Novaka Buhe, starijeg brata prvog svedoka-saradnika u Srbiji Ljubiše Buhe Čumeta. Nikola Buha je sin Novaka Buhe, starijeg brata prvog svedoka-saradnika u Srbiji Ljubiše Buhe Čumeta. Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom… »
Za Nikolom Buhom iz Surčina raspisana potraga: Sumnja se da je posekao muškarca koji je sav krvav sam ušetao u policijsku…
Kurir 21.03.2024
Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina koji se sumnjiči da je, početkom marta, pretukao i posekao po vratu muškrca B.D. (35). Povređeni je 9. marta ove godine sam došao u policiju u Surčinu. Nezvanično, on je rekao da ga je… »
Saznajemo Raspisana potraga za Nikolom Buhom iz Surčina: Sumnja se da je posekao muškarca po vratu i preponama
Telegraf 21.03.2024
Muškarac je sa povredama na vratu došao u policiju u Surčinu. Policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina koji se sumnjiči da je, početkom marta, pretukao i posekao po vratu muškrca B.D. (35), saznaje "Telegraf.rs". Povređeni je… »
Vesti dana »
Nova.rs: Krivična prijava protiv Vesića, železnička stanica otvorena bez dozvole inspekcije
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 3 satajoš 21 povezana
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 15 minutajoš 14 povezanih
Užas u Ivanjici: Majka ubila dvomesečnu bebu – namerno je ugušila cuclom
IndeksOnline pre 27 minutajoš 14 povezanih