Povezane vesti
Lepa Lukić i Nada Obrić ne mogu očima da se gledaju!
Svet plus 21.03.2024
Pevačice Lepa Lukić i Nada Obrić imaju neke neraščišćene odnose i zbog toga kruže priče da ne mogu očima da se gledaju i to još od 1998. godine. Lepa Lukić uprkos godinama i dalje je aktivna na muzičkoj sceni. Prošlog leta izdala je novi… »
"Zgranula sam se kad sam čula šta je sebi dozvolila": Zbog ovih reči 26 godina ne govore
Kurir 21.03.2024
Lepa Lukić i Nada Obrić na ratnoj nozi od 1998. godine. Kraljica narodne muzike Lepa Lukić, iako je zašla u osamdesete, i dalje je aktivna na muzičkoj sceni. Prošlog leta izdala je novi album i napravila promociju, ali se mnoge kolege koje je… »
Vesti dana »

Sastanak u ključnom trenutku za predsednika Srbije: Politiko o večeri Vučića i Fon der Lajen
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Blokada Brankovog mosta u Beogradu, na poziv studenata: "Svi do mosta, jer je dosta"
Insajder pre 35 minutajoš 21 povezana

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 29 minutajoš 26 povezanih

Skandal drma belu kuću! Novi udarac za Trampa: Novinar koji je slučajno saznao za ratne planove objavio sve poruke
Blic pre 29 minutajoš 25 povezanih