Повезане вести
Шавија открила нове детаље физичког насиља: Био је опседнут са мном, претио ми је и уцењивао ме, звала сам полицију
Курир 21.03.2024
Наташа Шавија, која је објавила да је почетком марта по други пут претрпела физичко насиље, сада је испричала нове детаље пакла који је доживела. Она се најпре огласила на Инстаграму где је објавила снимак повреда, а онда је за… »
"Бацао је на мене чаше и флаше" Наташа Шавија испричала какву је страхоту преживела, сва у модрицама: Бојим се, уградићу…
Курир 21.03.2024
Наташа Шавија након што је претучена огласила и открила да је повреде добила од особе која је опседнута са њом. - Телефон ми је разваљен, а у њему имама све доказе. Психопата који је опседнут са мном ми је ово урадио. Сада ми… »
Бацио ме је преко стола пуног флаша! Претучена Шавија открила ко ју је напао: Плашим се да изађем
Мондо 21.03.2024
Наташа Шавија поново је претучена, а сада је открила детаље напада и поручила да се плаши за своју безбедност. Наташа Шавија поново је претучена, а сада је открила детаље напада и поручила да се плаши за своју безбедност… »
Наташа Шавија уз снимак прелома на лицу објавила потресну поруку: "Била сам одлучна да се убијем..."
Телеграф 21.03.2024
Наташа се огласила на мрежама поводом, како она тврди, поновног физичког напада. Старлета Наташа Шавија се огласила се на мрежама поводом поновног физичког напада, па се присетила на претходно насиље које је доживела од стране… »
"Разбио ми је телефон, па упао комшиници у двориште": Наташа Шавија открила детаље насиља: "Жена се уплашила, браво за…
Блиц 21.03.2024
Старлета Наташа Шавија огласила се на свом Инстаграм профилу, те тврдила да је поново претучена, након чега је објавила низ доказа. Поред разваљене браве и модрица по телу Наташа је тврдила да јој је насилник разбио мобилни… »
Погледајте на шта је личио стан Наташе Шавије након што је претучена: Све разлупано и уништено
Телеграф 21.03.2024
Наташа је објавила физичке повреде, али материјалну штету, како она наводи, коју је начинио извесни мушкарац у њеном стану. Старлета Наташа Шавија тврди да је брутално нападнута од стране мушкарца, те поред физичких повреда које… »
Модрице на рукама, разваљена брава, поломљен телефон: Огласила се Наташа Шавија после преживљеног насиља, ево шта је рекла…
Курир 21.03.2024
Старлета Наташа Шавија објавила је на Инстаграм налогу језиве видее модрица на рукама и разваљена врата од стана тврдећи да је поново доживела језиво насиље. Шавија се огласила за Курир и потврдила да је поново жртва насиља… »
"Помислила сам да би било боље да сам умрла": Наташа Шавија открила детаље језивог насиља: "сати су ме делили од смрти"
Блиц 21.03.2024
Старлета Наташа Шавија тврди да је поново претучена, а на свом Инстаграм профилу је објавила фотографије на којима је показала повреде. Она се потом огласила и показала потпуно демолиран стан, те се осврнула на претходно насиље… »
Претучена Наташа Шавија: Тело у подливима, стан разлупан
Телеграф 21.03.2024
Она за Телеграф каже да је нападнута у свом стану. Наташа Шавија тврди да је поново физички нападнута од стране једног мушкарца, а на снимку који је објавила виде се повреде које има, као и огромна штета у стану. Брава је… »
Наташа Шавија објавила језив снимак! Старлета други пут жртва насиља, модрице по рукама, насилник још на слободи
Курир 21.03.2024
Старлета Наташа Шавија тврди да је претучена, а на Инстаграму је показала повреде. - Тачно је да сам опет доживела насиље! А знате зашто? Зато што је насилник на слободи и п**а по свима својим бахаћењем и даје пример другима… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане