Povezane vesti
Vučić u Briselu: Bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi
N1 Info 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči Međunarodnog samita za nuklearnu energiju, da bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi i da važnost koja se pridaje ovom samitu pokazuje da će struja biti sve više… »
Vučić: Srbija će morati da menja zakone o nuklearnoj energiji
Danas 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vučić: Bez nuklearne energije nećemo biti u stanju da preživimo
Nedeljnik 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve… »
Radio sto plus 21.03.2024
“Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo pogrešne odluke donosili 35 i 40 godina ranije i značaj koji se pridaje ovom samitu nama ukazuje koliko će nam struje nedostajati u budućnosti. Bez nuklearne energije mi nećemo biti… »
Radio 021 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da bez nje neće moći da se preživi. "Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 17 minutajoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 23 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 23 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 41 minutajoš 6 povezanih