Povezane vesti
Vučić u Briselu: Bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi
N1 Info 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči Međunarodnog samita za nuklearnu energiju, da bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi i da važnost koja se pridaje ovom samitu pokazuje da će struja biti sve više… »
Vučić: Srbija će morati da menja zakone o nuklearnoj energiji
Danas 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vučić: Bez nuklearne energije nećemo biti u stanju da preživimo
Nedeljnik 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve… »
Radio sto plus 21.03.2024
“Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo pogrešne odluke donosili 35 i 40 godina ranije i značaj koji se pridaje ovom samitu nama ukazuje koliko će nam struje nedostajati u budućnosti. Bez nuklearne energije mi nećemo biti… »
Radio 021 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da bez nje neće moći da se preživi. "Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog u blokadi: „Zvučnim topom na narod? Podmuklo, čeka vas robija“
Nova pre 6 satijoš 10 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Rubio razgovarao sa Lavrovom o daljim koracima nakon sastanaka u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 1 satjoš 4 povezane