Povezane vesti
Vučić u Briselu: Bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi
N1 Info 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči Međunarodnog samita za nuklearnu energiju, da bez nuklearne energije Srbija neće biti u stanju da preživi i da važnost koja se pridaje ovom samitu pokazuje da će struja biti sve više… »
Vučić: Srbija će morati da menja zakone o nuklearnoj energiji
Danas 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vučić: Bez nuklearne energije nećemo biti u stanju da preživimo
Nedeljnik 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da se bez nje neće moći da se preživi. „Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve… »
Radio sto plus 21.03.2024
“Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo pogrešne odluke donosili 35 i 40 godina ranije i značaj koji se pridaje ovom samitu nama ukazuje koliko će nam struje nedostajati u budućnosti. Bez nuklearne energije mi nećemo biti… »
Radio 021 21.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, a pre početka skupa je ukazao da bez nje neće moći da se preživi. "Danas je važno da mi razumemo u kakvom smo zaostatku i kakve smo… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 15 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 39 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 39 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih