Povezane vesti

"Ipak sam osumnjičen": Đorđe David otkrio detalje nesreće u kojoj je usmrtio ženu: "Upadao sam u nervna rastrojstva i…

"Ipak sam osumnjičen": Đorđe David otkrio detalje nesreće u kojoj je usmrtio ženu: "Upadao sam u nervna rastrojstva i…

Blic 21.03.2024
Đorđe David nedavno je usmrtio ženu tokom saobraćajne neseće koja se dogodila na autoputu u Makedoniji. David je nekoliko puta naglasio koliko mu je teško zbog situacije u kojoj se našao i okolnosti koje u tom trenutku nije mogao da izbegne. Sada… »
SAD znam šta znači jedna sekunda: Đorđe David o nesreći u kojoj je stradala žena - Svakog 15. u mesecu moram u Kumanovo

SAD znam šta znači jedna sekunda: Đorđe David o nesreći u kojoj je stradala žena - Svakog 15. u mesecu moram u Kumanovo

Mondo 21.03.2024
Đorđe David otkrio šta se desilo nakon tragedije u januaru ove godine, u kojoj je jedna žena izgubila život. Đorđe David otkrio šta se desilo nakon tragedije u januaru ove godine, u kojoj je jedna žena izgubila život Roker Đorđe David u… »
"Upadao sam u nervna rastrojstva, raspadao se" Ispovest Đorđa Davida posle saobraćajke: Promenila mi se hemiju u glavi...

"Upadao sam u nervna rastrojstva, raspadao se" Ispovest Đorđa Davida posle saobraćajke: Promenila mi se hemiju u glavi...

Kurir 21.03.2024
Pevač Đorđe David otvorio je dušu i iskreno govorio o saobraćajnoj nesreći na autoputu u severnoj Makedoniji u kojoj je jedna žena, nažalost, izgubila život. - Prvi put gvorim o svemu što se desilo, jer sam u glavi još na rehabilitaciji. Nisam… »

Vesti dana »