Povezane vesti
"Ipak sam osumnjičen": Đorđe David otkrio detalje nesreće u kojoj je usmrtio ženu: "Upadao sam u nervna rastrojstva i raspadao…
Blic 21.03.2024
Đorđe David nedavno je usmrtio ženu tokom saobraćajne neseće koja se dogodila na autoputu u Makedoniji. David je nekoliko puta naglasio koliko mu je teško zbog situacije u kojoj se našao i okolnosti koje u tom trenutku nije mogao da izbegne. Sada je kroz… »
SAD znam šta znači jedna sekunda: Đorđe David o nesreći u kojoj je stradala žena - Svakog 15. u mesecu moram u Kumanovo
Mondo 21.03.2024
Đorđe David otkrio šta se desilo nakon tragedije u januaru ove godine, u kojoj je jedna žena izgubila život. Đorđe David otkrio šta se desilo nakon tragedije u januaru ove godine, u kojoj je jedna žena izgubila život Roker Đorđe David u januaru ove… »
"Upadao sam u nervna rastrojstva, raspadao se" Ispovest Đorđa Davida posle saobraćajke: Promenila mi se hemiju u glavi...
Kurir 21.03.2024
Pevač Đorđe David otvorio je dušu i iskreno govorio o saobraćajnoj nesreći na autoputu u severnoj Makedoniji u kojoj je jedna žena, nažalost, izgubila život. - Prvi put gvorim o svemu što se desilo, jer sam u glavi još na rehabilitaciji. Nisam obraćao… »
Vesti dana »
Protest "Marš za pravosuđe": Dijana Hrka se obratila zaposlenima ispred Tužilaštva za organizovani kriminal VIDEO
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu
Radio 021 pre 4 satijoš 31 povezana
Raskrinkavanje: Otpuštena direktorka United Media Aleksandra Subotić
Vreme pre 2 satajoš 8 povezanih
Vučić tvrdi da Srbija neće imati probleme u snabdevanju naftom i naftnim derivatima
Nedeljnik pre 35 minutajoš 32 povezane