Povezane vesti
Erling Haland: Odradio sam ceo trening, nisam povređen
Politika 21.03.2024
OSLO – Fudbaler Mančester sitija Erling Haland demantovao je danas da se povredio na treningu norveške reprezentacije, prenosi AP. Pojedini mediji objavili su da se Haland pre dva dana povredio na treningu nacionalnog tima. „Nisam napustio trening… »
Haland negirao povredu i obradovao Pepa
Sportske.net 21.03.2024
Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je danas navode da se povredio na treningu norveške reprezentacije. Haland je sa reprezentacijom Norveške za prijateljske utakmice protiv Češke u petak i Slovačke u utorak. Na fotografijama koje su u… »
Haland odbacio navode o povredi u Norveškoj
Sportski žurnal 21.03.2024
- Nisam izašao sa treninga, ne znam ko je to napisao. Obavio sam pun trening, dobro se osećam i spreman sam da igram - naveo je sjajni napadač. Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je danas navode da se povredio na treningu norveške… »
Haland odbacio navode o povredi u Norveškoj
Danas 21.03.2024
Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je danas navode da se povredio na treningu norveške reprezentacije. Haland je sa reprezentacijom Norveške za prijateljske utakmice protiv Češke u petak i Slovačke u utorak. Na fotografijama koje su u… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 6 minutajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 4 satijoš 1 povezana