Povezane vesti

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu!

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu!

Svet plus 21.03.2024
Nataša Šavija je ponovo pretučena, a sada je otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu! Bukvalno me je proganjao, kaže ona... Šavija je ranije optužila Stefana Karića za nasilje, zbog čega se mesecima sude, a sada je ponovo pretučena od… »
Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu: Tvrdi da nije bila sa njim u vezi

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu: Tvrdi da nije bila sa njim u vezi

Telegraf 21.03.2024
Evo kakav su odnos imali. Starleta Nataša Šavija je doživela užasno nasilje od muškarca sa kojim se družila. Muškarac je, kako Šavija navodi, tukao u njenom stanu, zbog čega je morala da zove Hitnu pomoć, ali i policiju. - To se desilo u martu… »
"Pretio mi je i ucenjivao me mesecima" Nataša Šavija tvrdi da ju je drug pretukao: "proganjao me je"

"Pretio mi je i ucenjivao me mesecima" Nataša Šavija tvrdi da ju je drug pretukao: "proganjao me je"

Blic 21.03.2024
Nataša Šavija danas je otkrila da je nedavno ponovo doživela stravično nasilje, a sada je otkrila nove detalje. Šavija je na svom Instagram profilu podelila fotografije, ali i potpuno demoliranog stana, a sada je otkrila više detalja o nasilju koje… »

Vesti dana »