Povezane vesti
Vozi, imam bombe, ubio sam ljude! Otkrivene jezive reči ubice iz Mladenovca tokom bekstva nakon masakra
Mondo 21.03.2024
Devojka koja je bila u istom taksiju sa U.B. koji je osumnjičen za masakr u mladenovačkim selima, ispričala je detaljno šta se dogodilo te večeri. Devojka koja je bila u istom taksiju sa U.B. koji je osumnjičen za masakr u mladenovačkim selima, ispričala… »
"Reci svima za mene, da sam kralj i car": Potresna priča devojke iz taksija u koji je Blažić uleteo s bombom
Telegraf 21.03.2024
Uroš Blažić je, nakon masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje, oteo taksistu i putnicu u vozilu. Optužnica protiv Uroša Blažića koji je počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje potvrđena je od strane Apelacionog suda i čeka se zakazivanje… »
"Reci svima da sam kralj i car"! Potresna ispovest devojke koja je bila u taksiju sa Urošem Blažićem: Detalji višečasovne…
Kurir 21.03.2024
Optužnica protiv Uroša Blažića koji je počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje potvrđena je od strane Apelacionog suda i čeka se zakazivanje suđenja. U postupku postoji veliki broj svedoka, među kojima je i devojka koja se nalazila u taksiju u koji… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Hitno se oglasio AMSS zbog najhladnijeg meseca u godini: Poledica i jutarnji mrazevi na ovim deonicama u Srbiji
Blic pre 39 minutajoš 5 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u udesima u Zemunu i na Novom Beogradu
B92 pre 9 minutajoš 7 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Bajern Minhen - Partizan u 23. kolu Evrolige
Telegraf pre 54 minutajoš 10 povezanih
Danas je Jovanjdan, treća po brojnosti slava srpskih domaćina: Poštuje se ovaj običaj
Telegraf pre 34 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za 20. januar: Sunčano, ali hladno, ponegde i do -13 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih