Povezane vesti
Vozi, imam bombe, ubio sam ljude! Otkrivene jezive reči ubice iz Mladenovca tokom bekstva nakon masakra
Mondo 21.03.2024
Devojka koja je bila u istom taksiju sa U.B. koji je osumnjičen za masakr u mladenovačkim selima, ispričala je detaljno šta se dogodilo te večeri. Devojka koja je bila u istom taksiju sa U.B. koji je osumnjičen za masakr u mladenovačkim selima… »
"Reci svima za mene, da sam kralj i car": Potresna priča devojke iz taksija u koji je Blažić uleteo s bombom
Telegraf 21.03.2024
Uroš Blažić je, nakon masovnog ubistva u selima Dubona i Malo Orašje, oteo taksistu i putnicu u vozilu. Optužnica protiv Uroša Blažića koji je počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje potvrđena je od strane Apelacionog suda i čeka se… »
"Reci svima da sam kralj i car"! Potresna ispovest devojke koja je bila u taksiju sa Urošem Blažićem: Detalji višečasovne…
Kurir 21.03.2024
Optužnica protiv Uroša Blažića koji je počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje potvrđena je od strane Apelacionog suda i čeka se zakazivanje suđenja. U postupku postoji veliki broj svedoka, među kojima je i devojka koja se nalazila u… »
Vesti dana »
Najmanje 24 mrtvih u Los Anđelesu, novi udari vetra prete da razbukte požare
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 55 minutajoš 21 povezana
Mikelsen „režirao“ prvu senzaciju u Melburnu: Večiti favorit za osvajanje grend slema ispao već u prvom kolu Australijan opena
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih
Ni Dončić nije mogao da veruje šta mu je uradio Jokić! Reakcija na kraju meča sve govori, pogledajte
Mondo pre 3 satajoš 14 povezanih
VIDEO Reakcija o kojoj se priča: Novak ustaje iz nokdauna, traži pomoć od Boga – Prekrstio se nasred terena
Nova pre 8 minutajoš 14 povezanih