Повезане вести

Вози, имам бомбе, убио сам људе! Откривене језиве речи убице из Младеновца током бекства након масакра

Вози, имам бомбе, убио сам људе! Откривене језиве речи убице из Младеновца током бекства након масакра

Мондо 21.03.2024
Девојка која је била у истом таксију са У.Б. који је осумњичен за масакр у младеновачким селима, испричала је детаљно шта се догодило те вечери. Девојка која је била у истом таксију са У.Б. који је осумњичен за масакр у… »
"Реци свима за мене, да сам краљ и цар": Потресна прича девојке из таксија у који је Блажић улетео с бомбом

"Реци свима за мене, да сам краљ и цар": Потресна прича девојке из таксија у који је Блажић улетео с бомбом

Телеграф 21.03.2024
Урош Блажић је, након масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје, отео таксисту и путницу у возилу. Оптужница против Уроша Блажића који је починио масакр у селима Дубона и Мало Орашје потврђена је од стране Апелационог суда и… »
"Реци свима да сам краљ и цар"! Потресна исповест девојке која је била у таксију са Урошем Блажићем: Детаљи вишечасовне…

"Реци свима да сам краљ и цар"! Потресна исповест девојке која је била у таксију са Урошем Блажићем: Детаљи вишечасовне…

Курир 21.03.2024
Оптужница против Уроша Блажића који је починио масакр у селима Дубона и Мало Орашје потврђена је од стране Апелационог суда и чека се заказивање суђења. У поступку постоји велики број сведока, међу којима је и девојка која се… »

Вести дана »