Povezane vesti
Sarajevski glumac: Od Jugoslavije nastalo šest septičkih jama čiji se sadržaji stalno prelivaju
N1 Info 21.03.2024
"Nekada sam bio jugoslovenski glumac, a danas nisam ni bosanskohercegovački nego samo sarajevski. To najviše govori u kojim se g*vnima ja danas nalazim", kaže za Nova.rs legendarni dramski umetnik Josip Pejaković. Posle impresivne glumačke karijere… »
Sarajevska glumačka legenda Josip Pejaković: Od Jugoslavije je nastalo šest septičkih jama, u kojima ljudi žive u…
Nova 21.03.2024
Nekada sam bio jugoslovenski glumac a danas nisam ni bosanskohercegovački nego samo sarajevski. To najviše govori u kojim se govnima ja danas nalazim, kaže za Nova.rs legendarni dramski umetnik Josip Pejaković. Posle impresivne glumačke karijere… »
Vesti dana »
Ko je Abu Mohamad al-Julani koji je šokirao Bašara al Asada, ali i Ruse?
Danas pre 3 satajoš 33 povezane
Eksplozija kod Zubinog Potoka, oštećen kanal, Srbi uznemireni, Kurti optužio Beograd, hapšenja na severu Kosova
NIN pre 1 satjoš 101 povezana
Kurti: Ima hapšenja, svedočenja i dokaza, odgovorna Srbija, strategija kinetičkog rata
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 1 satjoš 26 povezanih
Kod koga je Vučevićev sin imao čas: Raskrinkana velika režimska obmana, đaci stali uz profesorku
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih