Повезане вести

Харис Џиновић поткачио Мелину након развода: „Нисмо се чули, ништа ме не занима“

Харис Џиновић поткачио Мелину након развода: „Нисмо се чули, ништа ме не занима“

Нова 22.03.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године, од тада добили и двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана, а у брачне воде ступили су 12 година касније. Недавно је објављено да се… »
Хариса Џиновића грлила млађа девојка на наступу, син Кан све гледао: Певач проговорио о новој љубави

Хариса Џиновића грлила млађа девојка на наступу, син Кан све гледао: Певач проговорио о новој љубави

Блиц 22.03.2024
Певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић, одлучили су да се разведу након 22 године брака. Прича се да је Мелина већ нашла нову љубав, а певач Харис Џиновић је синоћ на наступу направио савршену атмосферу. Са њим… »
"Преварени муж последњи сазна! Мелина зна зашто ме је оставила, није ми нимало тешко што се разводимо": Први интервју Хариса…

"Преварени муж последњи сазна! Мелина зна зашто ме је оставила, није ми нимало тешко што се разводимо": Први интервју Хариса…

Блиц 21.03.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »

Вести дана »