Povezane vesti
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
Novi magazin 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom društvenih… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene vrlo verovatno orkestrirana sa Andrićevog venca
NIN 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, nakon niza pretnji kojima je izložen, na zgradi u kojoj živi, osvanuo i grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
N1 Info 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom društvenih… »
Da li će opoziciona opstrukcija rada Parlamenta biti model ponašanja za ubuduće?
Nova 22.03.2024
Posle konstituisanja novog saziva Skupštine Srbije i biranja njenih najvažnijih organa poput predsednika parlamenta, glasanja uz i bez pristustva opozicije, galame, prepucavanja i opšteg cirkusa, sada se čega dalji razvoj događaja oličen pre svega u… »
Dinko Gruhonjić o pretnjama: Jovanov je inspirator
Nova 22.03.2024
Kraj ulaznih vrata zgrade u kojoj živi novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić juče je osvanuo grafit mržnje koji njega povezuje sa Dinkom Šakićem, ustaškim zločincem iz Jasenovca. Taj grafit je nastavak višednevnih napada… »
Vesti dana »
Denver protiv Memfisa do 10. uzastopne pobede, novi tripl-dabl Jokića (VIDEO)
RTV pre 12 minutajoš 24 povezane
Trump kaže da vojska SAD ostaje blizu Irana dok se ne postigne 'pravi sporazum'
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 16 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 13 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Pravo u centar pre 52 minutajoš 8 povezanih
Stanje na granicama: Teretnjaci čekaju i do osam sati, za putnička vozila nema zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih