Povezane vesti
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
Novi magazin 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene vrlo verovatno orkestrirana sa Andrićevog venca
NIN 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, nakon niza pretnji kojima je izložen, na zgradi u kojoj živi, osvanuo i grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
N1 Info 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom… »
Dinko Gruhonjić o pretnjama: Jovanov je inspirator
Nova 22.03.2024
Kraj ulaznih vrata zgrade u kojoj živi novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić juče je osvanuo grafit mržnje koji njega povezuje sa Dinkom Šakićem, ustaškim zločincem iz Jasenovca. Taj grafit je nastavak višednevnih… »
Da li će opoziciona opstrukcija rada Parlamenta biti model ponašanja za ubuduće?
Nova 22.03.2024
Posle konstituisanja novog saziva Skupštine Srbije i biranja njenih najvažnijih organa poput predsednika parlamenta, glasanja uz i bez pristustva opozicije, galame, prepucavanja i opšteg cirkusa, sada se čega dalji razvoj događaja oličen pre svega u… »
Vesti dana »
Na snazi prekid vatre između Hezbolaha i Izraela, libanska vojska preuzima kontrolu juga zemlje
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Nastavlja se burna sednica: U skupštinskoj sali raspoređeno obezbeđenje, opozicija ne učestvuje
Nova pre 7 minutajoš 30 povezanih
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih