Povezane vesti
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
Novi magazin 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene vrlo verovatno orkestrirana sa Andrićevog venca
NIN 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, nakon niza pretnji kojima je izložen, na zgradi u kojoj živi, osvanuo i grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i… »
Gruhonjić: Kampanja protiv mene naređena vrlo verovatno sa Andrićevog venca
N1 Info 22.03.2024
Novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, protiv kojeg je, na zgradi u kojoj živi, osvanuo grafit mržnje, izjavio je da prema istraživanjima Nezavisnog društva novinara Vojvodine i novinara koji se bave forenzikom… »
Dinko Gruhonjić o pretnjama: Jovanov je inspirator
Nova 22.03.2024
Kraj ulaznih vrata zgrade u kojoj živi novinar i profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić juče je osvanuo grafit mržnje koji njega povezuje sa Dinkom Šakićem, ustaškim zločincem iz Jasenovca. Taj grafit je nastavak višednevnih… »
Da li će opoziciona opstrukcija rada Parlamenta biti model ponašanja za ubuduće?
Nova 22.03.2024
Posle konstituisanja novog saziva Skupštine Srbije i biranja njenih najvažnijih organa poput predsednika parlamenta, glasanja uz i bez pristustva opozicije, galame, prepucavanja i opšteg cirkusa, sada se čega dalji razvoj događaja oličen pre svega u… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 13 minutajoš 41 povezana

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 31 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 7 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 37 minutajoš 10 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih