Повезане вести

Срамота екипе Вилијамса у ф1: На ВН Аустралије ће бити само 19 болида ево због чега

Срамота екипе Вилијамса у ф1: На ВН Аустралије ће бити само 19 болида ево због чега

Вечерње новости 22.03.2024
НА почетку ВН Аустралије у недељу рано ујутро (5.00) биће 19 уместо уобичајних 19 болида. Разлог је тај, јер је Александар Албон слупао машину Вилијамса током слободног тренинга. Нажалост, британски тим је доспео на стуб срама… »
Пеко је адреналин џанки, Бецеки у самом финишу избегао Q1

Пеко је адреналин џанки, Бецеки у самом финишу избегао Q1

Спорт клуб 22.03.2024
Возач Дукатија Енеа Бастијанини заузео је прво место за званичном тренингу за Велику награду Португала у Мото ГП шампионату захваљујући резултату од 1:38:057 минута. Мото ГП гледајте директно и ексклузивно на Спорт Клубу. Други… »
Сарџент пропушта трку у Мелбурну јер Вилијамс даје његов болид Албону

Сарџент пропушта трку у Мелбурну јер Вилијамс даје његов болид Албону

Данас 22.03.2024
Возач Вилијамса Логан Сарџент неће учествовати у предстојећој трци Формуле 1 у Аустралији, пошто ће екипа његов болид дати тимском колеги Александру Албону, који је оштетио сопствени болид у удесу на данашњем тренингу у… »
Албон растурио болид, а испашта Логан Сарџент

Албон растурио болид, а испашта Логан Сарџент

Спорт клуб 22.03.2024
Алекс Албон доживео је тежак судар у Мелбурну, потпуно унишитио болид Вилијамса, али ће ипак возити на трци за Велику награду Аустралије. Жртва је овај пут други возач Вилијамса, Логан Сарџент, који ће морати да уступи свој… »
Норис и Леклер најбржи на тренинзима у Аустралији

Норис и Леклер најбржи на тренинзима у Аустралији

Радио сто плус 22.03.2024
Норис је био најбржи на првом тренингу резултатом 1:18,564. Други је био актуелни шампион Макс Верстапен из Ред Була са 0,018 секунди заостатка, а током тренинга оштетио је под на болиду. Треће место заузео је Џорџ Расел из… »
Саинц: "Моје кретање и све вежбе које сам радио у теретани говоре да сам спреман..."

Саинц: "Моје кретање и све вежбе које сам радио у теретани говоре да сам спреман..."

Телеграф 22.03.2024
Трка за ВН Аустралије биће вожена у недељу. Возач Ферарија Шпанац Карлос Саинц изјавио је да неће учествовати на предстојећој трци Формуле 1 за Велику награду Аустралије ако се не буде добро осећао током тренинга у Мелбурну… »

Вести дана »