Повезане вести
Песков: Русија је у рату након што се Запад умешао на страни Украјине
Политика 22.03.2024
Након што се Запад умешао у специјалну војну операцију на страни Украјине, специјална војна операција је прерасла у рат, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. "Ми смо у рату. Да, то је почело као специјална војна… »
Русија напокон признала да је у рату
СЕЕбиз 22.03.2024
МОСКВА - Русија сматра да је у рату због интервенције Запада на страни Украјине и каже да не може допустити да на њезиним границама постоји држава која је показала спремност да употријеби било коју методу за преузимање контроле… »
Кремљ признао да је Русија у рату против Украјине
НИН 22.03.2024
Русија је у рату против Украјине, признао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков, пошто је дуго инсистирао да напад на суседу представи као "специјална операција" одбацујући употребу речи "рат". "Нашли смо се у ратном стању… »
Кремљ коначно признао: "Да, Русија је у ратном стању, сви то треба да схвате"
Блиц 22.03.2024
Након што се Запад умешао у сукоб у Украјини, специјална војна операција се претворила у рат и сви треба да схвате да је Русија у стању рата, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков. - Ми смо у ратном стању. Да, почело је… »
Песков:Русија је у рату након што се Запад умешао на страни Украјине
ИндексОнлине 22.03.2024
МОСКВА – Након што се Запад умешао у специјалну војну операцију на страни Украјине, специјална војна операција је прерасла у рат, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. “Ми смо у рату. Да, то је почело као специјална војна… »
Кремљ потврдио да је Русија у рату: „Није више војна операција у Украјини јер се Запад умешао“
Данас 22.03.2024
„Ми смо у рату. Да, почело је као специјална војна операција, али чим је ова компанија формирана тамо, када је колективни Запад постао учесник у овоме на страни Украјине, то је већ постао рат за нас. Убеђен сам у то. И сви би то… »
Кремљ први пут користи ријеч 'рат' за инвазију Украјине
Слободна Европа 22.03.2024
Русија је сада у "рату" с Украјином због уплитања Запада у оно што је Москва раније назвала "специјалном војном операцијом", рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков за медијску кућу Аргументи и Факти, која је у власништву… »
Песков: Русија је у рату након што се Запад умешао на страни Украјине
Телеграф 22.03.2024
"Да, то је почело као специјална војна операција, али чим је тамо формирана група, када је колективни Запад постао учесник на страни Украјине, за нас је то постао рат", рекао је портпарол Кремља. Након што се Запад умешао у… »
Песков упозорава: Русија је сада у ратном стању
Правда 22.03.2024
Циљ Русије је сада да заштити становнике четири нова региона и ослободи ову територију, која је тренутно "де факто окупирана од стране кијевског режима", наводи портпарол Кремља. Портпарол Кремља Дмитриј Песков упозорио је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро