Повезане вести

Марко Сомборац о случају РГЗ: Таворе на Твитеру, уместо да буду у Скупштини, да рашире крила

Марко Сомборац о случају РГЗ: Таворе на Твитеру, уместо да буду у Скупштини, да рашире крила

Н1 Инфо 22.03.2024
Ако сте ових дана пратили налог Републичког геодетског завода на друштвеној мрежи Икс, вероватно да сте се веома забавили или зачудили начином на који се из те институције обраћају грађанима. "Скандал је да такве особе буду на… »
Сомборац о "испадима" РГЗ на Твитеру: Мислим да би власт морала да поведе рачуна о талентима

Сомборац о "испадима" РГЗ на Твитеру: Мислим да би власт морала да поведе рачуна о талентима

Радио 021 22.03.2024
Ако сте ових дана пратили налог Републичког геодетског завода на друштвеној мрежи Икс, вероватно да сте се веома забавили или зачудили начином на који се из те институције обраћају грађанима. Сомборац, који се и сам дописивао са… »
Кад се институције подсмевају грађанима: Ко води налог РГЗ-а на друшвеној мрежи „КС“?

Кад се институције подсмевају грађанима: Ко води налог РГЗ-а на друшвеној мрежи „КС“?

Нова 22.03.2024
Ко је ових дана пратио налог Републичког геодетског завода на друшвеној мрежи "КС", вероватно се силно забавио. Или зачудио. Или можда запрепастио. Начин на који се из ове институције обраћају грађанима и новинарима вероватно би… »

Вести дана »