Povezane vesti
„Bila sam spremna za zatvor, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak“: Oglasila se Aida Ćorović
Nova 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela, a razlog za to je kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Aida Ćorović ne ide u zatvor: Bila sam spremna, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak
NIN 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela, a razlog za to je kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Aida Ćorović: Bila sam spremna da odem u zatvor, ali ubistvo koje se tamo desilo otrežnjujući trenutak za mene
Insajder 22.03.2024
Ćorović: Bila sam spremna na zatvor, ubistvo penzionera u Padinskoj skeli otrežnjujuć trenutak
Radio 021 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela. Razlog za to je, kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Ćorović: Bila sam spremna za zatvor, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak
Radio sto plus 22.03.2024
Ćorović je na konferenciji za novinare u organizaciji Udruženja Krokodil o praksi SLAPP tužbi, rekla da je bila spremna da ode u zatvor, ali da se onda saznalo da je Stanimir Brajković zlostavljan i ubijen u zatvoru, a da se o tome ćutalo. “To je za mene… »
Vesti dana »

Zaharova: Dezinformacije o sastanku Lavrova i Rubija potrebne Zapadu zbog podrške Zelenskom
Sputnik pre 3 minutajoš 51 povezana

Đurić razgovarao sa predsedavajućim Saveta bezbednosti UN ruskim ambasadorom Nebenzjom
Beta pre 18 minutajoš 16 povezanih

Zatreslo se balkansko tlo! Zemljotres jačine 4,2 stepena pogodio ovu državu
Alo pre 3 minutajoš 15 povezanih