Povezane vesti
„Bila sam spremna za zatvor, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak“: Oglasila se Aida Ćorović
Nova 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela, a razlog za to je kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Aida Ćorović ne ide u zatvor: Bila sam spremna, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak
NIN 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela, a razlog za to je kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Aida Ćorović: Bila sam spremna da odem u zatvor, ali ubistvo koje se tamo desilo otrežnjujući trenutak za mene
Insajder 22.03.2024
Ćorović: Bila sam spremna na zatvor, ubistvo penzionera u Padinskoj skeli otrežnjujuć trenutak
Radio 021 22.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović ipak je platila kaznu i nije danas otišla u zatvor Padinska skela. Razlog za to je, kako je rekla, ubistvo penzionera u tom istom zatvoru, kao i hajka koja se protiv nje podigla u javnosti nakon nastupa na festivalu u… »
Ćorović: Bila sam spremna za zatvor, ubistvo penzionera otrežnjujuć trenutak
Radio sto plus 22.03.2024
Ćorović je na konferenciji za novinare u organizaciji Udruženja Krokodil o praksi SLAPP tužbi, rekla da je bila spremna da ode u zatvor, ali da se onda saznalo da je Stanimir Brajković zlostavljan i ubijen u zatvoru, a da se o tome ćutalo. “To je… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, Tanasković i Dimovski kućni pritvor tri meseca
N1 Info pre 5 satijoš 35 povezanih
"Mislio sam da je gotovo..." Đoković poželeo dobrodošlicu Mareju (video)
Večernje novosti pre 40 minutajoš 29 povezanih
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 2 satajoš 25 povezanih