Povezane vesti
Šta radiš u mojim kolima?! Pogledajte neverovatan video: Novosađanka na Trgu galerija u svom autu zatekla nepoznatog momka za…
Dnevnik 22.03.2024
Neverovatan video objavljen je na Instagram stranici 192.rs, koji je snimila Novosađanka dok se na parkingu na trgu galerija približavala svom autu. Kad je skoro stigla imala je šta i da vidi - na mestu vozača zatekla veoma mladog momka. U šoku… »
"Šta radiš u mojim kolima?" Novosađanka zatekla nepoznatog momka za volanom, on je gleda belo i priča gluposti
Telegraf 22.03.2024
"Skloni se momentalno", rekla mu je strogo. Neverovatan video objavljen je na IG stranici 192.rs - Novosađanka je snimala kako se približava svom automobilu i na mestu vozača zatekla veoma mladog momka. U šoku, shvativši da joj je lopov (kako je opisano… »
Vesti dana »

Ognjen Ravić osvojio četvrto mesto: Ispao u finalu Farme 8: "Čeka me Elena", na imanju su ostala još samo njih trojica (foto)
Blic pre 46 minutajoš 4 povezane

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sekao se nožem i ubadao u vrat, pa sve snimio za društvene mreže: Užas na Čukarici: Muškarac u zadnji čas primljen u bolnicu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

AMSS: Automobili čekaju pola sata na Preševu i Gostunu, kamioni do dva sata
Danas pre 6 satijoš 1 povezana