Povezane vesti
Tramp: Imam blizu 500 miliona dolara u kešu za žalbu
Politika 22.03.2024
NjUJORK – Bivši predsednik Amerike Donald Tramp rekao je danas da „skoro” da ima 500 miliona dolara u kešu, čime je demantovao tvrdnje njegovih advokata koji su rekli da zbog visine iznosa neće moći da se žali na presudu protiv njega i… »
Tramp: Imam skoro 500 miliona dolara u kešu za žalbu
Blic 22.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da "skoro" da ima 500 miliona dolara u kešu, čime je demantovao tvrdnje njegovih advokata koji su rekli da zbog visine iznosa neće moći da se žali na presudu protiv njega i njegovih saradnika u… »
Tramp kaže da ima 500 miliona dolara u kešu: "Nisam uradio ništa loše, žele da mi uzmu novac"
Euronews 22.03.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da "skoro" da ima 500 miliona dolara u kešu, čime je demantovao tvrdnje njegovih advokata koji su rekli da zbog visine iznosa neće moći da se žali na presudu protiv njega i njegovih saradnika u… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 5 satijoš 22 povezane

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 3 satajoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 48 povezanih