Povezane vesti
„Od čega sam ja“: Nova pesma Jelene Rozge prati priču ranjive, ali i hrabre žene VIDEO
Nova 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst i muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Konačno nova pesma Jelene Rozge "Od čega sam ja"
Blic 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst I muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Vesti dana »
(BLOG) Broj mrtvih porastao na 87 nakon što su SAD potopile iranski ratni brod: Objavljen i snimak, Pentagon tvrdi da su "tek počeli"
N1 Info pre 23 minutajoš 33 povezane
Poljoprivrednici i danas blokiraju pojedine puteve: Čeka se ishod pregovora sa Vladom
Radio 021 pre 8 satijoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 48 minutajoš 169 povezanih
Tanjga nakon drame u kupu: Svi koji se raduju našim neuspesima moraće još malo da sačekaju
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih