Povezane vesti
„Od čega sam ja“: Nova pesma Jelene Rozge prati priču ranjive, ali i hrabre žene VIDEO
Nova 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst i muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Konačno nova pesma Jelene Rozge "Od čega sam ja"
Blic 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst I muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Vesti dana »
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 13 minutajoš 20 povezanih
Oblačno i hladnije uz kišu: Na jugu Srbije obilnije padavine i moguća grmljavina
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Radio sto plus pre 33 minutajoš 13 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih