Povezane vesti
„Od čega sam ja“: Nova pesma Jelene Rozge prati priču ranjive, ali i hrabre žene VIDEO
Nova 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst i muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Konačno nova pesma Jelene Rozge "Od čega sam ja"
Blic 22.03.2024
Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst I muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 9 minutajoš 77 povezanih

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Braga - Zvezda: "Pošto se vraća Rade Krunić, a Arnautović je u formi..."
Telegraf pre 8 minutajoš 32 povezane

Snažno nevreme stiže u Srbiju: Ovi delovi zemlje biće prvi na udaru, spremite se i na orkanske udare vetra
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane

Ministarka Lazarević: Trgovci su „drsko kreativni“, ove nedelje menjamo Uredbu o ograničenju marži
Nova ekonomija pre 8 minutajoš 16 povezanih

Neto strane direktne investicije pale za 54% u osam meseci 2025. godine, iznosile 1,49 milijardi evra
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih